Nechci aby na me pritel sahal

Otázku položila: Anonymní uživatelka #65466 11.8.2012 11:27

Ahoj holky.Mam takovej problem.jsem s partnerem dva roky a mame miminko,jenze tedka posledni tyden k nemu vubec nic necitim,nechci aby na me sahal.uz me nebavi ani sex,proste nic.:-( myslite si,ze to muze byt po porode?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Určitě, libido ovlivňují hormony, ovšem já to mám takhle už 1,5r po porodu :( a nijak se to nelepší...čekala jsem, že se to zlepší po odstavení, ale nic...prostě to už nepotřebuju. Chystám se do sexuologické poradny, v rámci zachování vztahu a rodiny..
    Jinak protože jste spolu tak krátce, myslím, že hodně ovlivňuje tvuj apetit péče o dítě, vše se teď točí kolem něj a není čas na takovéty zamilované smsky, vzkazy, snídaně do postele...zkuste si o tom s partnerem promluvit a zkusit hlídání, zajít si do kina, na večeři...začít si zase smskovat třeba přes den, když je v práci a tak...;-) Určitě to zabere...pa a držím palce

  • Ahoj, já jsem zatím těhu a co mě čeká po porodu nevím, doufám, že to u nás nebude z mé strany příliš velký úpadek. Teď trochu ano, ale přikládám to těhotenství. Jinak ještě předtím jsme měli v tomto takovou menší krizi, začal mi vadit sex, pak polibky, pak i objímání a držení se za ruku. Partner nic netušil, já už začínala být víc a víc zoufalá, protože se pořád snažil na mě šahat a tak...nicméně jednou mi ruply nervy (u mě normálka) a narovinu jsem mu to řekla, že je mi odpornej a že mi vadí, když mě jen vezme za ruku...přestože bych čekala, že za něco takového u něj skončím (protože jsem mu to řekla takhle doslova a ne nijak opatrně), tak byl rád, že konečně ví, co se s námi dělo...chvíli jsme se o tom bavili a pak jsme přišli na nápad, že on si mě nebude všímat a sahat na mě a počká až budu mít tu potřebu já a sama za ním přijdu...zafungovalo to, chytnout za ruku nebo obejmutí jsem potřebovala docela rychle, do měsíce přišlo i na další intimnosti a pak nakonec i sex. Nebylo to hned, ale zafungovalo to a už se to nevrátilo, tak doufám, že po porodu ani nevrátí. Jsem partnerovi vděčná, že na to přistoupil a netlačil. Můžeš si s ním o tom zkusit promluvit (jemněji raději než já :D) a navrhnout, aby počkal, až budeš chtít ty...a budeš za nějaký čas chtít, to mi věř, jakmile neucítíš, že tě on pořád chce, tak se to v tvé hlavě obrátí.

  • ahoj..mám uplně to samé...já jsem už 2roky od porodu a vztah se změnil uplně...od té doby co jsem těhotná podruhé, 8tt, tak sex zatím nebyl..prostě je mi bud blbě, nebo nemám naladu, nebo se pohadáme...je mi to jednu stranu líto, ale co ma člověk dělat, když se ráno poblindí a pak je mu celý den blbě až do večera?? no snad se to zlepší..

  • mám to nějak podobně,prostě nemám chut,jsem pul roku po porodu

  • taky to tak u me bylo,ale za nejakou dobu to preslo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist