Nechce se mnou spát

Otázku položila: Anonymní uživatelka #58504 29.1.2013 6:43

Ahoj.
Je mi 20, příteli 23. Jsme spolu už skoro 2 roky. Milovali jsme se dost často a oba si to užívali, zkoušeli nějaké nové věci, polohy a tak... Poslední měsíc se ale něco děje. Nevím, možná si to jen představuju, ale můj přítel už se mnou zřejmě nechce spát. Vrátil se teď ke čtení a dlouho do noci sedí nad knihou, když ho pohladím, zabručí, že ruším. Jediné, co se před spaním děje, je to, že dostanu pusu... asi takovou, kterou dáte někomu k narozeninám, když vám nenastaví tvář. Vždycky se nemohl dočkat, až mi skončí menses a budeme spolu moct zase spát a teď nic :( Přijdu z koupelny jen v ručníku a převlékám se, dřív by na mě skočil, ale teď málem ani nezvedne oči od knížky :(
Máte s tímto některá nějakou zkušenost? Co mám dělat?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • u nás je to podobné, jen že tou, která nemá zájem jsem já. S přítelem jako takovým to u mě nesouvisí, ale jsem ve velkých stresech a totálně vyčerpaná a na jakékoliv sexuální hrátky není chuť ani nálada, spíš mě i náznaky obtěžují.

  • U nás to po dvou letech taky trochu ochladlo, byla jsem z toho tehdy docela špatná. ale pak se to zas zlepšilo. je to teď ve fázích, někdy přítel moc chuť nemá, třeba i měsíc, je to takové nijaké, a pak zase jo a to pak spolu spíme třeba dvakrát denně. nevím, čím to je, on říká, že asi tou zimou a únavou, ale fakt nevím.
    pak to taky může být nevyřešená hádka anebo prostě u něj už odezněla ta prvotní zamilovanost a potřebuje se s tím srovnat.
    asi bych se snažila s ním o tom mluvit, ale nenásilně a v dobrém, chlapi cokoli neradi řeší. Vím, že jednou, když se mnou přítel nechtěl spát to bylo tím, že mu vadilo, že jsem něco o něm řekla, když jsme si to vyjasnili, bylo to zas v pohodě. ale trvalo to, než jsem to z něj dostala;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist