Nechal na sebe sahat od jiné

Otázku položila: Bývalá uživatelka #177671 22.4.2017 15:55

Ahoj =)
Chtěla bych znát váš názor na tuto událost... Já i můj přítel chodíme na střední školu a je nám 17 let. Včera u nás na škole měli čtvrťáci poslední loučení, tak létali po škole a různě na nás malovali a tak dále. Můj přítel ale ze školy odešel pro jisté důvody ještě před začátkem vyučování s tím, že mě po škole přijde vyzvednout. Asi o 3. hodině do naší třídy přiběhli čtvrťáci a já si mezi nimi všimla jedné slečny převlečené do kostýmu policistky, velice provokativně oblečená a ke všem klukům se lísala... a nechala se i osahávat... Byla jsem strašně moc ráda, že můj přítel není ve škole v tu chvíli. Po skončení vyučování jsme všichni odešli do šaten, aby jsme se převlékli. V tu dobu ještě můj přítel nebyl na místě. Poté, co jsem vyšla ze šatny jsem byla v šoku... Mého přítele držel jeden můj spolužák - jeho kamarád, který se nám neustále motá do vztahu. A držel ho, aby ho právě ta dívka, co se chovala jako ''prostitutka'' mohla namalovat. Jen jsem sklopila hlavu a dívala se do mobilu, byla jsem zoufalá. Malovala mu po celém krku a obličeji srdíčka a sahala na něj. Poté, co ho ''domalovala'' přišel ke mně, ale já mu nějak nevěnovala pozornost. Vedle nás stál jeden jeho kamarád a křikl na něj ,, Proč ji nesáhneš pod sukni.'', načež on nereagoval. Vypálila jsem se školy a on běžel za mnou. Pohádali jsme se. Toho spolužáka by v pohodě přepral a z jeho zajetí se mohl vymanit. Sám to uznal. Zaráží mě, proč si to nechal líbit, zvlášť když věděl, že to uvidím. Jsem hodně citlivá a on to ví. Hrozně mě ten pohled bolel a stále bolí. Nevím, jestli jsem moc žárlivá, nebo cokoliv jiného... Moc vás prosím o Váš názor...
Děkuji,
S pozdravem
Lucka

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pie.com.key22.4.2017 17:34

    "V šoku, kdyby, co by, kdybych, třeba, proč, zaráží mě, hodně citlivá, nevím, žárlivá, pohled bolel...Pohádali jsme se... " Vytáhla jsem jen pár slov, která vlastně obsahují úplně vše. Trošku ses zamotala do vlastních představ a domněnek, ale to se stává :) Popisuješ, že byla vyzývavá a chovala se jako prostitutka. Přitom mně z toho popisu akorát vyplývá, že jen provokovala. A to ženy dělají rády. A že jich v životě potkáš hodně :) Žárlivá jsi, o tom není pochyb. Hádat jste se nemuseli. Tvůj přítel neudělal nic špatného, byl vtažený do docela nevinné hry, které jsi byla svědkem a myslím, že sis ji trochu přibarvila, jak to my ženy umíme ;) nepřemýšlej nad tím, co by, kdyby apod. To je fakt zbytečné. Ideálně to pusť úplně z hlavy. Ve světě se fakt dějí daleko horší věci a pravděpodobně tě ještě něco horšího v životě potká, kvůli tomuhle si nekaž už ani minutu ;)

  • Jako úplně tě chápu, ve tvé situaci bych se cítila stejně. Ale třeba jen nechtěl kazit srandu. A přece jen on na ni nesahal ne? Takových holek na světě je, které si na kluka prostě sáhnout musí, jen aby provokovaly :)

  • sono223.4.2017 8:13

    Podľa mňa sa nechal uniesť. Vieš 17 hormóny, vsetko. Určite, že si to nemal nechať, ale trocha ho chápem. Zas sa také nič nestalo. Nechytal ju, a ty na buduce, keď pôjde za tebou a chcieť sa rozprávať, vyjadri svoj názor. Komunikácia je dôležitá. Chlapci dospievajú neskôr. Dievčatá sú múdrejšie. Treba mu povedať, čo by nemal, keď si to neuvedomil.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist