Nečekaný předčasný dárek k vánocům

Otázku položila: Sandra12345 12.12.2021 21:31

Dobrý večer,mám takové menší překvapení pro manžela,dnes ráno jsem si udělala těhotenský test a vyšel pozitivní,na jednu stranu jsem strašně šťastná ale na druhou stranu nevím jak bude manžel reagovat a hlavně nevím jestli mu to říct už teď a nebo počkat až o Štědrém večeru.Doma máme 4 syny Tobiáš(6let),Nathaniel a Nicolas(2 roky),Filip(8 měsíců),v Pondělí si zavolám na gynekologii a uvidím jestli se těhotenství potvrdí,a jestli ano tak budu doufat že se nám už konečně po těch 4 raubířích podařila ta HOLČIČKA...Tak co myslíte jak a kdy mu to oznámit?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik14.12.2021 11:03

    Vážně ti to nějak nesedí:

    18.9.2020 jsi psala toto: My máme doma syny: Tobiáše 5 let,Nathaniela 1,5 roku, a teď čekáme třetího bude se jmenovat Filip

    a po roce máš dokonce dvojčata: .Doma máme 4 syny Tobiáš(6let),Nathaniel a Nicolas(2 roky),Filip(8 měsíců).

    Zázrak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Já nevím, mě ty počty celkem sedí, možná jednou zapomněla uvést, že tam jsou dvojčata, ale je jasné, že se 4. dítkem byla těhotná opravdu po 3.. Každopádně máme doma 5 dětí a někdy jsem tak zblblá, že se nemohu už ani dopočítat :-D
    Já takhle před Vánoci zjistila 4.té těhotenství, které tedy v našem případě nebylo plánované (ale přesně takhle jsme to chtěli, i když to byl dost šok pro mne) a ten cca týden jsem počkala a na Štědrý den manželovi udělala překvapení, ten narozdíl ode mě úplně super reakce, jinak jsme to těhotenství tajili před ostatními ještě dlouho. Na gyndu jsem šla ale až později, tam nikdy nespěchám.

  • Vždyť si nedavno psala, že další miminko chce manžel ?? !! 8-o

  • :-D:-D:-D loni v srpnu jsi byla po třetí těhotná, a teď už máte čtyři.....prvně aspoň ty kecy dej dokupy, fakt ti ty počty nevychází.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist