Názor na mladé maminky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #91415 2.1.2013 14:51

Holky, jaký je Váš názor na mladé maminky ? Snažíme se s přítelem zatím marně o miminko (bude mi 19).

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nezalezi na veku ale na tom jak se na to citis...:-)

  • Jak píší holky, nezáleží na věku. U mě by spíš hrálo roli to, jestli mám s přítelem kde bydlet, jestli se finančně dokážu o miminko postarat a taky o sebe ;)

  • Já mít zázemí, maturitu a přítele, který má práci a postará se, tak se o mimčo snažím taky :D upřímně bych ho chtěla i když kamarádky mě nechápou... je mi 18, no v minulých dobách to bylo běžné. Já bych třeba mnohem radši měla mladou maminu než starší. Protože, ty mladý maminky se tolik nebojí, víc svému dítěti rozumí a podle mě na něj mají víc energie. Když se kouknu na svoji mámu, že by teď měla mít dítě, tak si to neumím představit. Je věčně naštvaná a vyfluslá z práce, unavená ze života, už nemá tu trpělivost, to vidím na malým bratránkovi a věčně se strachuje, aby se mu něco náhodou nestalo, což s náma tolik neřešila. Já vám mladým mamčám fakt fandím, mít možnost, tak po tom okamžitě skočím a že bych si nic neužila? Pch, podle mě se ochuzují jiní. :-) Ale je pravda, že některý starší ženský mají energie taky na rozdávání, to si pak každej musí uvážit sám, na co se cítí. Tak hodně štěstíčka, ať se zadaří.

  • Nezáleží na věku :-) pokud se máte rádi a máte nějaké zázemí, tak směle do toho :-)

  • Na věku nezáleží, ale na mentální vyspělosti a uvědomění, že dítě není panenka, která jde odložit když tě přestane bavit. a zázemí taky není k zahození. Nejstarší se narodila 3 měsíce před mýma 19tinama, prostřední 14 měsíců po níc......měly matku pubošku, která s něma dokázala dělat hromadu hovadin a já ted mám partačky, které vypadají prý jako moje sestry :-)

  • Budu se opakovat nejde o věk :-) Je mi 20 let a mám 6ti měsíčního synka.Ukončenou střední školu+ jsem pracovala a teď na mateřské.Mám stálého přítele přes 4 roky a několik měsíců má stálou práci a synka spolu vychováváme zázemí máme pevné

  • Mě je 19 let a jsem v 13tt ;)

  • mě je 18 a už mám 3 měsíčního prcka ;) letos budu dělat závěrečky a věřím,že to zvládnu :) máme byt,finance a škola mi vyhověla i se studiem,no problem ;) a rozhodně si nepřipadám,že bych to nezvládala.Malý byl plánovaný,takže tak :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist