Nazor ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #425091 27.5.2021 15:45

Ahoj všem , dopředu chci říct že nestojím o žádné moralisticke řeči ale o normální radu zkušenějších.
Měla jsem s přítelem nechraneny Pohl. Styk pri kterém se do mne udělal , sex proběhl 15.5 a 21mela být ovulace ( řídím se podle Men.kalendare a vychází mi to většinou +-1den přesně poznám to podle ovu.bolesti ) , ale 18.5 tedy 3 dny po styku mě celý den strašně bolelo v podbřišku až do druhého dne a asi 4 další dny mě to pobolivalo. Pak to přešlo a byl klid ale teď poslední asi 3 dny jsem strašně unavená pořád a cítím se divne, ne že by mi bylo špatně , ale nevím jak to popsat prostě se cítím divné snad mě pochopíte. Včera jsem zkusila test ale je negativní. Menstruaci bych měla.dostat 4.6 mám cykly kolem 30-31 dnů. Chtěla bych se zeptat zda je možné že mohla ovulace proběhnout toho 18teho a mohla jsem nějak otěhotnět ale je na test ještě brzy proto nic neukazuje nebo jestli je to blbost vzhledem.k délce cyklu já se v tomto nijak neorijentuju tak by mě zajímal nazor zkušenějších.
Miminko bych si případně samozřejmě nechala , ptám se spíš že zvědavosti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, možné to samozřejmě je. Spermie si umí na vajíčko i počkat, i když teď si nejsem jistá, jak dlouho... Myslím, že je to v řádu dnů. Pobolívání podbřišku by klidně mohlo být hnízdění, také jsem to tak dvakrát měla. Ovšem na únavu a cítění se divně je dle mé zkušenosti brzy, to už bych řekla dělá hlava 🙂. Jinak já měla slabé pozitivní test (ducha) až po sedmnácti dnech po styku.

  • macicekkajik27.5.2021 16:55

    Ano, 3 dny si spermie klidně počkají. Říká se, že když je vhodné prostředí, tak si klidně počkají i 5 dní a vypadá to, dle toho co popisuješ, ovulace proběhla 18. Na test může být ještě brzy, protože vajíčko hnízdí 5 až 10 dní. A únava může klidně u citlivých osob dříve, klidně při hnízdění vajíčka. Další test bych zkusila až při prvním dni vynechání ms.

  • Je to samozrejme možné... Na test však bolo určite ešte skoro... Aj keby to vyšlo. Testovala by som najskôr v deň očakávajúcej ms, najlepšie, keď bude meškať.

  • Maja198428.5.2021 17:30

    Urcite muzes byt tehotna. Komu se rychle uhnizdi vajicko muze mit 10 DPO ducha/slabou carku, ale vetsinou 12 nebo 14 DPO uz bys mohla vedet. (14 DPO byva casto den ocekavane ms). Ja na sobe poznala vzdycky, ze jsem tehu uz par dni pred ms. Takze to nemusi byt sugesce. Tim pokazde myslim uz 5x 😂😂😂 (ale 2 tehotenstvi byla zamlkla v 10 tt)

  • Doporučuju test cca 1xtýdně.
    Co se únavy týká, může to být jak už tu někdo psal hnízděním, ale také počasím a atmosférickým tlakem. Těhotná nejsem, ani nemůžu být, ale celý týden jsem hrozně přichcíplá a pořád bych spala...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist