Naturhaus - zkušenosti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395670 20.10.2018 12:59

Ahoj, chci se zeptat těch z vás, které někdy zavítali do výživového centra Naturhaus. Chtěla bych shodit tak 5-7 kg. Začala jsem chodit cvičit, cca 1-2x týdne. Váha jde dolů,ale chtěla bych ještě upravit trochu stravu a být "pod kontrolou". Jsem teda objednaná do Naturhausu s tim,že jsem paní do telefonu rovnou řekla,že si nechci kupovat jejich balíčky a sety doplňků výživy, že chci prostě jen změřit,zvážit, chodit na kontroly a občas si objednat něco podle toho,co budu chtít já. Souhlasila s tím, prý to je možné, když nemám nadváhu a nechci hubnout vice kilo. Tak se ptám vás, jakou máte zkušenost? Nutili vám tam doplňky stravy? Zhubly jste tam? Kolik? Jaky byl přístup? Děkuju moc za odpovědi:)

  • 20.10.2018 15:54:59 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dancewomen20.10.2018 13:27

    Ahoj.Pracovala jsem tam jako dietoložka a odešla ve zkušební době a už nikdy více.K Tvým otázkáml,ano zhubneš,protože Ti dají dietní jídelníčky,které se točí furt dokola a nejsou vůbec na míru,jak tvrdí,jejich měření je docela fajn,ale bez výrobků od nich chodit nemůžeš,tím že je konzultace zdarma,vydělávají na výrobcích,které mají předražené a samozřejmě by bez dietního jídelníčku nefungovaly a o psychologii firmy se radši ani vyjadřovat nebudu:O=Takže pokud chceš pravidelnou kontrolu a všeobecný dietní jídelníček ok,ale počítej minimálně s vlákninou nebo čajem kolem 300kč.Já bych s něma nikdy dobrovolně nehubla8-.

  • Kamaradka tam chodila a opravdu krasne zhubla..ALE stalo to hooooooooodne penez. Musis si kupovat jejich predrazene potraviny a doplnky. Konzultace sice zdarma ale pak tam nechas 1000Kc za vlakninu a jeste cosi....co normalne koupis ve zdrave vyzive za par korun. Osobne bych tam nesla...myslim..ze kdyz budes pokracovat ve cviceni a nastudujes si jidelnicek..ze to take pujde...a pokud ne..tak bych zasla nekam jinam ale Naturhouse radeji ne...ja chtela pribrat abyla jsem tam na konzultaci...a pani moc happy nebyla protoze u me by ty vysledky nebyly hned..pro ne jsou lepsi klienti co potrebuji dat kila dolu...a ano..jde to...je potreba se zatnout a chtit..to je to Nej...

  • Ahoj,moje mamka u nich je,zhubla za 6týdnu 3,5kg ale o kila moc nejde,má všude přes 8cm dole!Vypadá uplně jinak,kupuje si akorát vlákninu která ji vydrží na dlouho a není to zas tak drahé,občas si koupí chlebík ale není to nutný,muže jíst celozrrný a taky občas si koupí sušenku,ale ona moc na sladké není takže ji to vydrží na hodně dlouho.Musela si koupit nové oblečení,protože už ji bylo fakt velké.Já jím věřím a taky to zvažuji i když mi jde hubnutí celkem dobře,ale taky chci kontrolu tuku atd..Jinak co se týče jídelníčku,tak mamka dostala ,,základní,,takže opravdu to není tak,že dostaneš nějaký speciál podle tebe.Spíš je horší,že nenapíší přesný jídelníček jako chleba,šunka nebo vejce,pečivo..prostě dostane jen povolenou zeleninu,maso,ovoce(banány se nesmí vůbec)atd..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist