Nákupy pro miminko

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46775 11.8.2011 21:57

Dobrý večer holky, chtěla jsem se zeptat kdy začít nakupovat výbavu pro miminko?Jsem teprve v 15tt a asi je to na každé z nás. Ale kdy je to tak optimální? Díky za názory a přeji hezký večer

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já začala s prvníma věcičkama po 20. týdnu, po tom velkém ultrazvuku. Nechali jsme si říct, co to bude, tak už se líp vybírala. No a teď postupně dokupuju, na to si vzpomenu. Ještě mám na to tři týdny :-)

  • Martasek8911.8.2011 23:53

    Myslím, že ideální je to tak od 6.měsíce. Pár věciček sem tam můžeš koupit, ale na velké nákupy je dle mého názoru brzy :)

  • My jsme nakupovali už od konce 3 měsíce přibližně. Když jsme viděli fakt něco pěkného, nebo něco ve velké slevě pro mimča tak jsme to brali. A ted nelitujeme, máme už skoro vše a to mám ještě 12 týdnů a den do porodu :)

  • Ja jsem prvni vec koupila nekdy ve 4 mesici a pak vzdycky, kdyz se mi nekde neco libilo. Ted jsem ve 25. tydnu a co se obleceni tyce, tak myslim, ze uz mam vsechno. Byla jsem pred par dny v H&M a tam maji takovych krasnych veci, ze jsem tam utratila nehorazny penize:). Co se ostatnich veci tyce, tak ty jeste nemam. Budeme ted objednavat nabytek (doruceni trva az 8 tydnu), kocarek jsme objednali a ty ostatni veci jako vanicku, kos na plenky, atd. (ani vlastne presne nevim, co je vsechno treba) budeme nakupovat za par tydnu. Termin mam koncem listopadu a rada bych tak do poloviny rijna vsechno mela, jelikoz clovek nikdy nevi, kdy se mimi rozhodne vylezt:)...

  • Ahoj, samozřejmě, že máš pravdu a je to na každé z nás, ale pokud už máš na to náladu, tak bych využívala spíš, když mají někde slevy, protože když mají slevy např.v Mothercare na ty sady dupaček a bodyček, tak to se opravdu vyplatí, jsou to kvalitní materiály, které vydrží a nesráží se a nežmoulkují tolik jako třeba věci z Tesca apod... taky třeba Next, normálně mi to přijde šílenost, protože to dítě to nosí opravdu jen chvilku, ale když jsou slevy, tak je to zajímavější. Spíš, že ještě asi nevíš pohlaví, vid. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist