Nákup postele

Otázku položila: Anonymní uživatelka #41764 14.4.2011 20:47

Ahoj holky, je to trochu z jiného soudku, ale má z vás někdo zkušenosti se zdravotní matrací či postelí? Dle čeho vybírat? Na co dát pozor? Díky moc za rady.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, rozhodně kupovat zonovou matraci, co nejlépe prodyšnou, doporučuji i antialergenní potah - proti roztočům, i když alergiemi netrpíte. Já mám skvělé zkušenosti s matrací a rošty z JMP - valašské rošty - VALTY - ortopedické rošty. Jsou dělané na váhu postavy a základ je přizpůsobivý rošt a na to slabší matrace nebo jsme spokojeni s matrací Magniflex, kterou teď máme v novém bytě. Na obou spíme jak miminka :)

  • No určitě vyzkoušet, lehnout si. My jsme si nechali poradit od prodavačky. Chtěli jsme jen velkou na dvoupostel, abychom neměli díru uprostřed, ale pozor abyste jí do ložnice potom dostali, je to dost obří. Jinak se to bere i podle lam. roštu jaký máte, na to se nás zeptala prodavačka a pak nám řekla, které se hodí, které matrace jsou oblíbené, jestli měkkou nebo tvrdou. My máme střední ale měkčí, nějaká sedmizónová. Jinak rozdíl jsem pocítila, spalo se dobře, teď už mi to přijde normální, ale rozdíl byl poznat. Ale nevím jestli máme přímo zdravotní matraci, prostě normální novou. Jinak postel by měla dýchat, ty úložné prostory, nic moc. Jo a vlastně jsme tu matraci brali pro těžší lidi, že prý déle vydrží.

  • Zkusit na netu pohledat informace o matracích, co se doporučuje, na co si dát pozor. taky záleží kolik chcete investovat.

  • my jsme kupovali matraci ted v lednu, obešli jsme par obchodu a nakonec jsme si vybrali ve studiu zdraveho spanku, kde nam ji udelali na miru mame atypicky rozmer 160x210, ptz jsme zavislaci a spime porad spolu uprostred postele, tak jsme nechteli dve matrace. Koupili jsme spis tvrdsi, ptz víme po zkusenostech ze se nam na ni spí líp a investovali jsme trosku vic do rostu, ptz si myslim ze nejenom matrace dela spani, ze kdyz je blbej rost, tak ti nepomuze nic. libila se mi nabidka v IKEI že ti tu matraci vymeni kdyz se ti na ni bude blbe spat do tri mesicu a kamaradka ji tam reklamovala po roce bez problemu ji dali jinou nebo vratili penize, to uz si nepamatuju jak to dopadlo, ale nikdo ti tam moc neporadi...tak hodne stesti pri vyberu :-)

  • Dobrý den, já mohu z vlastní zkušenosti doporučit na postele tuto firmu http://www.jacques.cz/. Asi před rokem jsme si u nich nechávali dělat na míru jak postele, tak skříně do ložnice a jsem opravdu nadšená. Po roce užívání absolutně žádné problémy a jsem opravdu ráda, že jsem tuto firmičku objevila.

  • donalabuznice21.5.2019 23:39

    Ahoj, my jsme řešili celkový návrh ložnice přes http://www.pwinterier.cz/ a musím říct, že se to vyplatilo. Interér budí už od pohledu velmi příjemné pocity a i manželovi se od té doby spí mnohem lépe. Dost podle mě také udělaly závěsy, díky kterým v pokoji máme dokonalou tmu, takže nás nic neruší.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist