Naivně zamilovaná

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183581 1.1.2019 15:35

Mám jednoho kamaráda a už delší dobu se mi líbí a včera sice pod vlivem alkoholu mi dal pusu, byla jsem ráda, ale pak sem si uvědomila že přeci jen byl opilý a nebude si nic pamatovat... Mě to ale mrzí, hrozně ráda bych mu chtěla říct co k němu cítím, ale bojím se že mě odmítne, začne se mi smát atd, hlavně si nechci pokazit přátelství známe se už od dětství... Můžete mi prosím poradit jak mu mám říct co k němu cítím?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy1.1.2019 15:46

    Možná mu to nemusíš říkat tak napřímo. Třeba jen, že ta pusa, co ti dal se ti moc líbila a počkala bych na reakci. Ne každý ztrácí paměť když se napije. A třeba se právě díky alkoholu přestal stydět a zkusil to :-).

  • WojKa1.1.2019 19:20

    Není podmínkou, že když je člověk opilý, tak si nic nepamatuje.
    Nicméně můžu Ti říct svou zkušenost, ovšem až z vysoké školy. Byla jsem tam platonicky hodně zamilovaná do svého spolužáka, dost jsme spolu kamarádili, prakticky všude chodili spolu, dobře si spolu rozuměli, ale nebyla jsem ani zdaleka jeho typ.
    Po několika měsících jsem mu řekla, co k němu cítím, vyříkali jsme si to a já to časem a pár probrečených nocích nějak překonala. Jeho přátelství pro mě bylo víc než abych ho úplně ztratila.
    Nicméně tím chci říct, že pokud to ani nezkusíš, jednou budeš možná litovat, že jsi měla možnost a zahodila jsi ji kvůli svému strachu, to že to nevyšlo mě, neznamená, že to nevyjde vám. 😊
    Btw. po pár letech jsem ho potom potkala a stal se z něj takový sukničkář, že jsem nakonec byla ráda, že to s ním nevyšlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist