Nachlazení v těhotenství, co mohu užívat?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #244164 28.2.2018 9:39

Jsem v těhotenství nachlazená,bolí mě v krku jsem 27 TT,a v noci jsem se dost potila a k tomu mám husté bílé výtoky,je to způsobeno nachlazením,co by pomohlo ležím a potim se.... ovšem prášky se bojím brát skrz těhotenstvi.pomohla by cibule s cukrem?

  • 28.02.2018 12:31:22 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 28.02.2018 12:31:22 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl28.2.2018 12:29

    Dobrý den,

    Já vás chápu, že když jste těhotná, tak se stresujete každou věci, ale opravdu na téma těhotenství a vašich problému k tomu, se musíte ptát denně?
    Nemůžete vaše dotazy na tohle téma doplňovat?

    Pokud ještě jednou budete mít dotaz typu "bolesti, hlen, atd. tak doplňujte vaše předchozí dotazy na toto téma, kde jste již takový problém psala.
    Jinak vám mohou být nové dotazy smazány.

    Přeji hezký den

    Anežka
    Administrátor WomenZone.cz

  • Pokud je ti fakt zle, tak jdi k dr. Jestli máš teplotu, dej si paralen. Co ti pomůže nebo ne, je ve hvězdách. Ale pokud to budeš zkoušet, tak si neublížíš.
    Znovu ale opakuji, jestli se fakt cítíš zle, mazej k dr. Ale radím se tam objednat, abys tam nechytla ještě chřipku.

  • Nachlazena, krk a dutiny jsem mela cely prvni trimestr. Ba bolestv krku mi pomohl septilen. Je volne prodejny a muzou tehule. Do nosu morska voda s medi pro deti. Sterimar bebe se jmenuje. A celkove posilit imunitu. Zazvorovej caj s medem a citronem atd. Na teplotu paralen. Jinak vytoky husty bily mam cely tehotenstvi. To bych rekla ze s nemoci nesouvisi. Ale musis sama zvazit zda tvuj stav je na lekare ci ne.

  • Pokud jsi tehotna...a muzes byt v posteli a lezet...tak to je to nejlepsi co muzes udelat. Hodne pit caj...zazvorovy..citron a med. Lezet a potit se. Ud3lat zabal na krk. Telo to zvladne i bez chemie,pokud je to viroza. Chce to hlavne odpocivat a lecit se. Coz si treba ted nemohu dovolit..ale rada bych.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist