Na testu světlá čárka.

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40423 27.5.2011 0:18

Zdravím všechny, tak jsem to nevydržela a po dni vynechání jsem si koupila test s vysokou citlivostí a na něm se objevily // ale ta druhá byla sice zretelná,ale podstatně světlejší. Zatím neplaším,ale už toho mám stejně plnou hlavu a tak přemýšlím kdy bych šla na nemocenskou,špatně mi není,ale jsem zdravotní sestra a například dnes,mám noční,sama, plné odd. Jeden pacient má infekční průjem, další 3 jsou ležící a já je musím sama otáčet,tahám těžké krabice. Ale z druhé strany nechci být sobec, je nás málo a pokud bych vypadla,tak si holky nebudou moct vzít dovolené tak jak je mají naplánované. A další věc která mi vrtá hlavou. Kdy to případně oznámit rodině atd.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • alimos27.5.2011 6:48

    Jako zdravotní sestra budeš mít nárok na riziko. Jde i o tahání pacientů, stres atd. Moc ti přeji, aby čárky sílily a sílily a ať těhotenství probíhá v pořádku ;)

  • v první řadě moc gratuluji, práci bych to asi oznámila co nejdřív, jak to budeš mít potvrzené, není proč to oddalovat při takovém zaměstnání, manželovi nebo příteli samozřejmě co nejdřív s velkou radostí :-) já to řekla manželovi na druhý den a to ta čárečka byla sakra sotva viditelná :-)a rodině jsem to oznámili po vyšetření v 8 tt až jsme měli srdíčko. tak moc blahopřeji a užívej si to a dávej na sebe pozor!!!!

  • Apocalypse27.5.2011 6:08

    Také moc gratuli ! :-) A úpůně souhlasím s Misaj, pokud by tvoje práce mohla těhotenství negativně ovlivnit, což v tvém případě asi určitě může, moc bych nečekala. Je hezké, že jsi solidární ke koleginím, na druhou stranu, nechci malovat čerta na zeď, ale kdyby nedejbože šlo cokoliv špatně, mohla by sis vyčítat, že je to kvůli tvé solidaritě...

  • Ahojky anonymní, moc ti gratuluju. Přeji Ti, aby čárky sílily :-) Já jsem teď v 11 tt a kromě mých dvou kamarádek a mého přítele o tom nikdo neví. Vlastně ještě paní zubařka (a to je dost velká drbna :-)) Za 14 dnů jdu na první screening a jsme s přítelem domluvení, že to řekneme všem až po něm. Je to hrozné to vydržet, nejraději bych to řekla všem hnedka. V práci jsem to ještě neřekla, jsem učitelka, takže klidné zaměstnání, ale mám z toho špatné svědomí a hlavně se té chvíle, až to půjdu panu řediteli říci, dosti obávám. Počkám na ty výsledky a pak to budou vědět všichny na světě :-)))

  • Já měla taky prvně tu druhou světlejší. Počali jsme cca v půlce září a oznámili jsme to až kolem Vánoc :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist