Myslíte že jsem či nejsem těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #64281 10.12.2012 17:44

Ahoj,
poraďte.. kdo má zkušenosti. Od 7.dne po ovu se mi stupňují nepříjemné objektivní "věci". Nechci tomu říkat příznaky nebo PMS, páč to je podobné..

Od 7.dne mám pocit, že jsem těhu. Že to prostě vím.. ale já vím prd, test (25ka) je nega do dnes. 14.DPO. Teplota od 7.dne 37.1 - 2.. mám i teplotu tělesnou (37-37.3) právě taky od 7.DPO. Pobolívá mě hlava. Někdy víc, někdy míň. Spánek podivný.. jsem sova a mě se to poslední dny obrátilo. Prsa bolely první dny od teplot, teď jsou citlivá. Nemá se to dělat, ale trochu jsem promáčkla (citlivé - já nemívám citlivé!) bradavky a byla tam kapička.. říkám si, že to může být i vysoká hladina prolaktinu. Ovu jsem ale měla vzornou..

Myslím, že těhu jsem.. není to jen můj pocit, ale jsou to fakta.. jenže fakta i na prolaktin. Budu test zkoušet ve čtvrtek další.. má někdo zkušenost, že by místo hCG pomáhalo miminku progesteron a zabránit další ovu prolaktin taky? Břicho jako na MS mě bolelo hodně 11-12.DPO.. jinak jen píchání.. hlen málo, čípek zavřený.

Graf mám, ale neumím vložit.

Já nevím, na co se ptám.. ale prosím o odpověď :).

Jana

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • 14DPO je na test s citlivostí 25 asi brzo. já měla na mamatestu 10 asi 13dní po ovu spíš jen ducha, než zřetelnou čárku. takže doporučuju koupit mamatest 10 a testnout znovu z raní moče.
    u mně byly příznaky taky takové všelijaké, ale zarazilo mně, že asi 5dní po ovu mně začal bolet podbřišek a nepřestával, že sem si myslela, že snad ms dorazí i dřív. nedorazila..a já mám tedka 2 měsíčního broučka :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist