Mykoza

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47866 20.2.2012 10:31

co se dá použít na vag. mykozu anichž bych nemusela jít kdr?

díky

holky díky moc za rady , pomohly jste mně..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • lulatko20.2.2012 10:36

    Canesten krém nebo globule, gynopevaryl - ty jsou osvědčené a volně ke koupi v lékarně. Určitě by Ti poradili ještě další. Jinak taky třeba bílou neslazenou activii napatlat na tampon a zavést nebo na intimku a často měnit.

  • ...a když toto nezabere, tak bych raději zašla...neléčený zánět se stane chronickým a může ti pěkně znepříjemnit život...(zánět v děloze, neplodnost, apod...) Vím, že je to pakárna, sama s tím bojuju...

  • Já jsem na ně taky dost trpěla a pomáhal mi Rosalgin. Prášek jsem vždycky dala do irigátoru od rosalginu, zalila to horkou vodou, pak to zchladila tak, abych se neopařila a tím irigátorem udělala výtok. Byla to vždycky okamžitá úleva. Jestli jsi to nikdy neviděla, tak tady jsem našla i odkaz http://www.lekarna.cz/shop.php
    Taky mi zabíraly čípky od Gyntimy, který jsou na přírodní bázi. Když jsem na to trpěla často, tak jsem už pak nechtěla pořád užívat ty driáky od doktora.

  • ja na to trpivam docela casto, obcas s tim zajdu na gyndu, treba kdyz se blizi preventivni prohlidka, jinak to sama prelecuju jenamazolem a zatim vzdycky mi to pomohlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist