Můžu být?...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42408 19.7.2011 20:42

Ahoj holky. Mám dotaz.
Teď jsem byla na jedné akci a vyspala jsem se tam s klukem. Neměli jsme ochranu a prášky neberu... Mohla bych být těhotná?Myslím to tak že... ta noc kdy jsme spolu spali, je 10. den cyklu, což je 2 dny před začátkem předpokládané ovulace... Nevím o tom že by se udělal, byl pod vlivem alkoholu.. Když jsem se ho ptala jestli se udělal, řekl mi že když je pod vlivem tak má velkou výdrž. Taky říkal že "umí včas vytáhnout". Řekněte mi prosím svůj názor. Vím že jsem totální blbka, a přiznám si to, protože takovým holkám co se stalo to samé jsem se vždycky jen vysmála a řekla si že to se mě nestane.... bohužel, jsem blbá a stalo se mi to. :( Neukamenujte mě prosím..

PS: dalsi dva dny po styku se mi objevil nažloutlý výtok a zdálo se mi, jako bych i lehce špinila. Sex jsem měla zhruba po třech měsících..a pred temi tremi mesici sem si i lecila kvasinkovou infekci, ktera me pote opustila a problem jsem nemela..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Těhotná být samozřejmě můžeš a to i s ohledem na dobu, kdy k souloži došlo. I pokud do tebe sexuální partner neejakuloval, beztak je tu možnost těhotenství. Musíš počkat, zda se ti opozdí menstruace či nikoliv. Ale bála bych se spíše nakažení nějakou sexuálně přenosnou chorobou. Některé mají i delší inkubační dobu, než vyplují napovrch.

  • Souhlas těhotná být můžeš, nikdy nevíš zda náhodou neovuluješ dříve...jak píše Prvosenka i když udajně "stačil" vythánout tak jistá si být určitě nemůžeš a konec konců ani on. Tak tak taky bych měla obavu z toho,zda Tě něčím nenakazil..zvlášt pokud jsi ho viděla poprvé.....zkus vydržet. Uvidíš zda se Ti zpozdí MS nebo zda se neobjeví nějaké další nepříjemné příznaky. Pokud ano - běžela bych hned k lékařce a tohle bych brala jako poučení,že nikdy více a kondom vždy s sebou.

  • Je to přesně tak, jak píšou holky. Já ti jen chci říct, že držím palce, snad těhu nebudeš a doufám, že si se poučila natolik, že už to nikdy neuděláš!;) dej vědět, jak to dopadne

  • Je to hrozně o náhodě... třeba moje známá se poslední dobou pěkně ku*ví, pardon za to slovo, ale slušněji to říct nejde... Za posledního půl roku vystřídala x kluků, vždycky byla nalitá, vždycky ji pak odkopli, vždycky to bylo bez ochrany a nikdy neotěhotněla... Což mi přijde pěkně nefér vůči mým kamarádkám, které se chrání a stejně mají strach z těhotenství... Je to o náhodě, počkej, a uvidíš... Držím pěsti ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 739 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist