Může to zničit náš vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #365889 16.4.2020 10:29

Ahoj, píši sem, aby se tak trochu svěřila, protože jsem asi udělala chybu. Včera jsme s mým klukem pili a já to trochu přehnala s alkoholem a dostala jsem se do takové nálady, že jsem začala být více otevřená a to možná nebylo dobře.
Už od útlého dětství mám problém se sebevědomím, kvůli šikanování na základce, ale kolem střední se to nějak srovnalo a já navenek začala působit jako více sebevědomá a sebejistá dívka, což přitahovalo pozornost druhého pohlaví, tudíž jsem ani nikdy neměla problém si někoho najít, avšak uvnitř jsem byla vždycky ta nesebevědomá, uťáplá a nesebejistá holka, kterou šikanovali. To moje chování navenek byla spíše taková maska a ochrana.
Nicméně, vrátím se zpět na začátek, jak jsem pila, tak jsem se mu tam rozbrečela, že nechápu, jak se mnou může být, začala jsem mu tam vykládat jak jsem ve skutečnosti hrozně stydlivá, všechno moc řeším a vůbec si nevěřím. On se zachoval moc hezky a říkal, že mě má rád a vůbec nechápe, proč si tohle myslím. Když jsem teď ráno prozřela, hrozně se za sebe stydím, nikdy jsem nechtěla, aby se dozvěděl, co si o sobě myslím a vždycky jsem před ním chtěla vypadat jako ta nejlepší a ta, která má sebedůvěru na rozdávání. Kluci nemají rádi takový chudinky, který si nevěří a bojím se, že mi uteče za nějakou, která to umí nosit a víc si věří. Myslíte, že se to dá ještě nějak napravit nebo mi už ta "nálepka" nesebevědomé přítelkyně zůstane? :( Je mi z toho teď fakt smutno a nejradši bych vrátila čas, alkohol si už v jeho přítomnosti fakt nedám.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy16.4.2020 11:56

    Svěřila si se mu se svými pocity, to jako má rozbít vztah? Zbytečně vyšiluješ.

  • Ja som myslela, že vzťah sa buduje na úprimnosti, dôvere, na postupnom zväčšovaní vzájomnej intimity a tak, ale očividne som mimo? 🤷‍♀️ Holka ako môžeš vzťah pokaziť tým, že partnerovi ukážeš, kto naozaj si? Jasné, na začiatku vzťahu netreba vyťahovať špinu a vyliať celý svoj život, ale keď si s niekým dlhšie, je fér mu ukázať aj temnejšie stránky seba a svojej minulosti. Naviac postaviť vzťah na pretvárke? To sú veľmi zlé základy pre niečo trvalé...

  • Co je lepsi??? Milovat te takovou jaka jsi, nebo takovou, jakou se pretvarujes??? Slabost to neni, ba naopak, otevrenost ve vztahu je dulezita a je dobre se otevrit. Zbytecne to hrotis.

  • Jestli tě opravdu miluje,tak potom nemá důvod tohle dělat. Já bych řekla, že jestliže že takhle uklidňoval,tak jsi pro něj to nejúžasnější a nejcennější. Co může rozbít vztah,je opravdu ta uzavřenost a ta přetvářka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 701 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist