Může to být těhotenství?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #41356 4.3.2013 12:00

Ahojky holky :-)

Mám velké problémy s menstruací, už přes rok nevím jestli vůbec ovuluji a menstruace přichází jen díky vyvolávačkám. Ty jsem měla už asi 4 a vždy jsem to po nich přesně šestý den dostala.
Teď jsem byla 22.února (37DC) u doktora, dělal mi ultrazvuk a řekl, že mám děložní sliznici 13mm, odebral krev a HCG žádné. Ale teď je to už 10 den po vyvolávačce a menstruace nikde (47DC). Je možné, že by to bylo těhotenství? Žádné příznaky na sobě nepozoruju 8-..
Proto jsem se chtěla zeptat, co si o tom myslíte a jestli jste se setkali s něčím podobným.
Jinak mám v plánu si zítra koupit test, jen tak pro jistotu, kdyby náhodou a ve středu budu volat doktorovi.
Předem děkuji za každou odpověď :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A.t.i4.3.2013 12:27

    Ahoj, nevím, jak moc roste děložní sliznice v těhotenství, ale nedávno jsem řešila tloušťku sliznice s doktorkou a ta mi vysvětlovala, že minimum je 6 mm, aby se tam vajíčko udrželo, ideální je 8 mm a jen vyjímečně mívají ženy 10 mm, ale to už mívají hodně silné menstruace. Takže 13 mm je opravdu hodně. Zkus ten test.;-)

  • samozdřejmě, že je to možné. Příznaky jsem taky neměla a kromě toho, že mě teď bolí psa a jsem 8 týden tak na sobě pořád žádné těhu nepozoruji :-) Třebas si byla krátce po ovulaci a proto ještě nebylo HCG v krvi. Kup si testík a zkus to, určitě to vyjde :-) moooc Ti to přeju :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist