Může se to stát?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46703 2.6.2011 18:12

Ahojky všem...Chci se jen zeptat,moje poslední menstruace byla 21.4...
25.května to bylo 35 dní a tak jsem 27.května šla ke gynekologovi na injekci...A také o roadu s mojí nepravidelnou menstruací a snažením o miminko...Dostala jsem tedy injekci a 31.5 jsem měla nechráněný sex.
je možné že i z tohoto sexu by mohlo něc být? A kdyby bylo spustí se i přesto menstruace díky té injekci?
Asi si budete říkat že jsem prdlá,ale vážně po děťátku mooc toužím.Děkuju všem za odpovědi..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Aha tak to moc nevim, ale ja nemam tyhle injekce rada, nevim spis by se mela hledat pricina vynechani nez nasilne donucovani. Me se to taky stalo, ale ziju v Recku a doktor mi injekci v zadnem pripade nedal, nechal to na prirode. Jestli vis ze ti probiha ovulace tak bych byla klidna. Jinak stat se muze cokoliv a ty tehotna byt muzes ale jak to v takovem pripade je s ms to nevim

  • Jestliže jsi dostala injekci na vyvolání MS, tak buď by měla do 14 dní přijít a nebo když bys byla těhotná, tak by to těhotenství podpořílo a MS už by nedorazila.

  • Asi to zní nemoderně, ale já jsem na vyvolávačku nešla ani po 14ti dnech zpoždění a MS přišla... Prostě nejsem moc toho zastáncem. :) Nepravidelná MS se dá léčit různými způsoby, ale tohle je podle mě až to nejkrajnější řešení.

  • A toto nejkrajnější řešení mě kdysi pomáhalo měsíc co měsíc.Nic jiného nezabíralo.A jednou mi Ms nepřišla.Mám z toho již 5 letou dcerku.Myslim že nejsou až tak šílené.Ale to je věc názoru a myslim že předvším lékaře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist