Může panna používat vibrátor?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423783 29.2.2020 15:15

Dobrý den. Je mi 15 a už dlouho přemýšlím o koupi takového toho malého vibrátorku. Jsem ale stále panna a proto bych se chtěla zeptat. 1. Prodají mi ho v tomto věku? 2. Mohu ho jakožto panna používat?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, když koupíš přes net, nikdo nic nezkoumá. Spíš bych se podívala na nějaký, který dráždí klitoris. Ona ta vnitřní stimulace nemusí být zrovna příjemná ze začátku.
    Mně osobně pomůcky skoro nic nedělají a favoritem je ruka, nebo samozřejmě partner.

  • Ahoj, vibrátor a celkově erotické pomůcky se prodávají až od 18ti let. Tudíž jedině poprosit třeba staršího kamaráda, aby Ti ho koupil, nebo nevim pak jak to funguje, když by sis ho objednala přes internet, jestli taky chtějí nějak vidět občanku. Vzhledem k tomu, že jsi panna, tak bych Ti ho asi úplně nedoporucovala, pokud ho zasunes celý, tak si protrhnes sama panenskou blánu a bude Te to bolet. Není lepší si to nechat na první sex? ;-)

  • Tak na e-shopu se ten věk dá snadno obejít (tedy já nemusela obcházet, ale nebývá to více zabezpečené, než že člověk odklikne, že je mu 18, takže fak oarodie na nějamé zabezpečení), a co jsem nakupovala já, tak z balíčku nebývá zřejmé, že se nedná o balíček z sexschopu, protože bývá uveden nic neříkající odesílatel, tudíž to bývá celé diskrétní (což bývá na stránkách i uvedeno), při přebírání balíčku člověk nepotřebuje ani občanku, takže....
    Vibrátor k vnější stimulaci může využívat i panna, popravdě, já panna nejsem a vibrátor pro vnitřní využití mi nic moc neříká, i když ho doma mám, ale stejně ho využívám prakticky jen "pannensky" .

  • Laurisska17.8.2021 17:47

    Jejda proč by nemohla. Je to věc, kterou si koriguješ sama, takže proč ne ;). Podívej se na e-kondomy, určitě tam něco vybereš. Mají tam všechny možné velikosti a tvary a možná není od věci začít s něčím menším ;)

  • Tamous24.8.2021 17:46

    Jaké hračky doma máte, že by jste mi něco doporučily ?

  • Laurisska1.9.2021 18:17

    Duální vibrátory jsou super a nebo potom doporučuju satisfyer :)

  • Tamous25.9.2021 18:15

    Nedalo mi to, tak jsem si objednala tady to, co mi padlo nejvíc do oka, tak jsem na to zvědavá https://e-kondomy.cz/eroticke-pomucky/vibratory/dualni-vibratory/we-vibe-sync-under-the-stars

  • sirio14.3. 22:43

    Jasně, proč bys nemohla jukni na sexshop Banánek, tam mají skvělou nabídku vibrátorů - https://www.bananek.cz/eroticke-pomucky/vibratory/

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 199 otázek, kterým se dostalo 271 493 odpovědí a 409 687 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist