Může panna otěhotnět?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420792 28.7.2019 0:39

Dobrý Večer, ano je to zvláštní otázka.. možná i stupidní, ale může panna otěhotnět? S přítelem jsme se mazlili a on pronikl max 3-4cm.. a mohla ta kapka možná uniknout. Menses jsem tento měsíc vynechala, posledně jsem je měla 22. Jsem extrémně paranoidní, tak bych potřebovala poradit. (Mohl ve mě být tak max. 10 minut..)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Setkala jsem se zde s nazorem ze i takovy zasun je povazovany za styk, takze panna uz nejsi.
    Deset minut? To je pekna doba na takove ,,nic,,. To ho jen zasunul a lezeli jste, nebo se pohyboval...? Nechci te nervovat, ale s takovou nejake kapicky lasky byt klidne mohly. Nikdo ti tu moznost tehotenstvi stoprocentne nevyvrati, příště nebuďte hloupi a nedelejte hokusy pokusy, je to nezodpovědné..
    Ms jsi mela 22.cervna? Kdy byl styk? Asi bych si to byt tebou spočítala a podle toho si koupila test..

  • HaSha28.7.2019 8:14

    Nejsi paranoidní, to už nebylo mazlení, já bych to považovala za pohlavní styk a 10 minut je hodně dlouhá doba, to mohlo uniknout daleko víc než kapka. Udělej si raději test. Příště mysli na ochranu.

  • interstellar28.7.2019 9:31

    Sice to nebyl plný zásun, nicméně se to dá za pohlavní styk považovat. Takže už nejsi panna a radši si udělej těhotenský test - i kapka stačí (zvlášť když to vůbec nechceš).

  • To je jak kdyby jsi řekla, že když muž má délku penisu 4 cm, tak to nemůžeš považovat za sex :D Samozřejmě, že už to byl pohlavní styk, jak už bylo řečeno, navíc 10 minut je docela dlouhá doba. ;) Takže panna už nejsi a upaluj pro těhotenskej test. Třeba ti MS vynechala jenom ze stresu. Ale to ti ukáže ten test, už v den MS by ti to spolehlivě ukázal. ;) A příště použijte ochranu.

  • Zanthia128.7.2019 6:12

    Pokud MS již dávno měla být, není nic jednoduššího než koupit obyčejný test a přesvědčit se. Výsledek by měl být evidentní.

  • Áno, v rodine mám doktorku, ktorá sa s takým prípadom stretla osobne. Ale je to vzácne. Najlepšie je urobiť si test, menzes môže meškať aj z nervozity alebo iných príčin.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist