Musí se kluk do holky udělat, aby byla v tom?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #42403 10.3.2011 18:00

Bry den všem a krasné podvečer :)
Měla jsem sex ale nebyl dokončenej takže bez udělaní takže se do mě neudělal ani jedna kapička :) Prej to kluk pokaždé pozna :)
Tedka my on sam řekl že se neudělal že bych citíla teplo níc sem necitíla :)
Myslela jsem že jsem v tom...ale dostala jsem měsíčky :)
Takže asi nejsem viďte? :)
Teďka mam hroznou bolest v podbříšku :(
Musí se kluk do holky udělát aby byla v tom?
děkuju všem za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No jestli pokazdy das na prej... a jedna paní povidala tak v tom za chvilku budes.

  • I kapičky lásky obsahují spermie, ale pokud jsi dostala MS, tak bych řekla že nejspíš nejsi, i když některé můžou krvácet, i když jsou těhotné. A bolest v podbříšku bude nejspíš z menstruace.

  • Přerušovaná soulož není spolehlivá antikoncepční metoda. Už během pohlavního styku před samotnou ejakulací dochází k vylučování tekutiny, říká se jí kapičky lásky. Tato tekutina může obsahovat spermie. A když obsahuje spermie, můžeš otěhotnět. Proto pokud cheš mít jistotu, že nebudeš těhotná, je třeba si při pohlavním styku chránit. Nejsnadnější je pořídit si kondom, který mimo jiné chrání i před sexuálně přenosmými chorobami včetně viru HIV. Provozuješ-li sex se stálým partnerem a jsi starší patnácti let, postačí ti hormonální antikoncepce, kterou ti předepíše gynekolog.

  • Nemusí, musí se tam jen dostat spermie.

  • full.avl10.3.2011 19:28

    Takže kluk se do tebe udělat nemusí a můžeš být v tom v kapkách které mu unikají při šup sem, šup tam. To ani ten kluk necítí, je to jen taková tekutina, když si s ním budeš hrát :D tak si toho občas všimneš, a nebo když ho budeš "kouřit" tak to ucítíš na jazyku. Většina chlapů/kluku to ani nepozoruje, ale věř mají ti všichni a z toho se otěhotnět dá, i když to není 100%. :-)

  • "Měla jsem sex ale nebyl dokončenej takže bez udělaní takže se do mě neudělal ani jedna kapička :) Prej to kluk pokaždé pozna :)
    Tedka my on sam řekl že se neudělal že bych citíla teplo níc sem necitíla :)"

    Myslím, že bys to, jestli se do tebe udělal, rozhodně poznala. Mokro a pak by to vytékalo ven. Prosím, něco si o tom zjisti, jak můžeš mít sex a tak málo o tom vědět? A být tak nezodpovědná?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 230 otázek, kterým se dostalo 271 611 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist