Můj první sex...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #51477 12.3.2012 19:03

Ahoj womenzonky.. :) Za pár dní plánuju moje poprvé s mým přítelem. Jsem s ním 7 měsíců, což je pro mě opravdu rekord. Moc ho miluju a jsem si jistá že nebudu litovat.. Chtěla bych vás, zkušenejší poprosit o nějakou radu, zkušenost nebo něco, protože do teď to bylo v tutom tématu takový všelijaký.. Dělala jsem mu to už asi 3 pusou, on mě už několikrát prstil, při tom m omylem odpanil... Těším se na to, ale prostě nemám žadne zkušenosti. Jak taky žejo. :)
Občas jsme se rafly, často mi říká že se před ním nemusím stydět, já si teda nemyslím že se stydím, ale proste se cejtim líp , když se mazlíme nebo neco takového když je tma.. Proste je mi to přijemnější, asi protože nemusím řešit to že uvidi tu velkou modřinu na mém stehně, nebo ten pupínek co mám na zádech .. Nevím myslím že je to kvůli tomu..
Já vás ale prosím o nějaké finty, nebo proste něco abych nebyla tou nezkušenou stydlivkou a on byl překvapený.. Je jasný že on mě něčím přiučí, ale já chci ukázat že v tom nejsem uplně mimo.. Porsím poradte něčím :)

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mě je nejdůležitější si hlavně na nic nehrát :) Moc to neplánovat, udělat si pohodovej večer, když vás nikdo nebude rušit, dát si třeba víno nebo něco dobrýho, pustit film a ono to přijde samo :) Jinak nevím jaké triky bych ti poradila, prostě buď svá a dělej jen to, co se líbí tobě a co se líbí jemu, neboj se ho i zeptat, jak se mu to líbí ;) A hlavně nezapomeňte na antikoncepci :)) Můžeš ho taky třeba překvapit nějakým pěkným prádlem nebo tak, kluci to mají rádi (taky aby ne :-P )

  • JanaRad12.3.2012 19:41

    Neboj a moc se nechystej!!!! Možná bych si připravila něco na lubrikaci, kdyby z důvodu nervozity nebyla.
    A já z počátku také neměla ráda milování za světla - viděla jsem špeky (ač hubená jako nudle), samé pupínky a modřiny a nedokonalosti... Pokud bude přítel chtít raději světlo, udělej intimko - svíčky, nebo nějakou malou lampičku - tu jde i překrýt nějakou látkou - pozor na hořlaviny!!!

  • No já svoje poprvé přežila :D sice vždycky, když ve filmu vidím něčí poprvé a jak u toho nesténá, tak se směju, protože vím, že to tak není :D byla jsem ráda, že to mám za sebou, i když to tím nekončila. Hold to bolí. I slza mi ukápla;-), ale naštěstí byl přítel ohleduplný. Každý to má možná jinak. Já se nedivím, že mě to bolelo, když tam bole mám snad jen klíčovou dírku :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 581 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist