Moje mamka mi nechce dovolit kluka.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #58795 31.5.2013 20:17

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jaký názor na to máte vy. Většinou jsou tu maminky a ták, tak by mě zajímal i váš nazor:). No začalo to když mi bylo 13. Seznámila jsem se s jedním klukem a řekla o tom mamce. Poprvé mi přišlo že to vzala v pohodě, ale pak začalo celkem peklo. Chtělo moje heslo od fb a četla si veškeré zprávy, brala mi i mobil a četla sms. Samozřejmě že jsem musela se s tím klukem rozejít. Byli jsme spolu asi 3 týdny a potom to skončilo. Půl roku jsme se vídali jako kamarádi psali a byli jsme v pohodě. Na jaře mi bylo 14 a on začal na konci jara chodit s holkou kterou jsem taky znala. Byla jsem ráda že on může být šťastný ale zároveň i nerada, protože mě to bylo to všechno líto. Ale byli spolu jenom chvilku, protože s ní prý nebyl šťastný, že mu něco chybělo a to jsem byla já. Celej ten půl rok jsem ho měla furt ráda a když jsem s ním cítím se šťastná. A tak jsem to zkusila znova. Nechtěla jsem lhát mamce ale ten pocit prostě byl tak krasnej že si s někým můžu popovídat a věřit mu.Nemám zájem mít ve 14 s klukem sex to opravdu ne a moje mamka to asi nedokáže pochopit. Zjistila to znovu a celý to šlo zas od začátku. Řekla mi že nechce abych byla nějaká kurva. Ale já měla za tu dobu prostě jenom jednoho kluka ráda a chtěla bych s ním i zůstat co by to nejdýl šlo:). Vím že tyhle vztahy moc dlouho nevydrží ale půl roku jsme byli bez sebe a jen tak na sebe koukali a furt to k sobě cítili. Nevím jak jí to vysvětlit. Bojím se něco říct. Bojím se i zeptat jestli můžu vůbec ven. Nevím co mám dělat protože mi řekla ať se s ním rozejdu jenže já nechci mám ho opravdu ráda ale zas nechci mamce lhát a tak nevím co mám dělat. A nechci s ním mít nějakej sex nebo tak a ani on. Jaký máte vy na to názor? Mockrát děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8931.5.2013 20:47

    Ono je vždy vše jednoduchý z pohledu dětí, ale těžké pak z pohledu rodiče. Taky mi vadilo, že mě mamka nechtěla pouštět na rande, což samozřejmě teď jako matka chápu. Mám 2-letou dcerku a taky čekám, jak mi vyroste a začne randit :) Asi bych zkusila nejdřív mamce toho kluka představit, vysvětlit, že sex prostě nebude a prostě se domluvit, že se budete scházet třeba doma, když tam bude mamka, aby prostě měla přehled :) Lhát se nemá, to děláš dobře, zároveň na randění máš času dost, ale chápu, že láska je láska a kvete v každém věku :) Zkus to fakt s mamkou probrat ze všech stran.

  • Mám taky roční dceru, a náhodou, mi přijdeš rozumná, i po druhé jsi s tím šla za mamkou, i když jsi poprvé dost narazila... neumím se ještě do té pozice vcítit, jako ve 13 bych už možná očekávala nějaký vztah u dcery, popř. zájem o kluky určitě, samozřejmě bych udělala "sezení" na téma sex, líbání apod. Asi bych tě hooodně hlídala, že bych chtěla vědět kde jste byli a tak, a ukázat kluka doma. A asi bych nechtěla abyste se někde cucali na veřejnosti, asi bych vám povolila max vodění za ruce a pusu a otevřený pokojíček. Zkus si nad tím s mamkou sednout a říct ji, že prostě budete "lepší" kamarádi, že sex určo ne, prostě jí nějak uklidnit. Popravdě, bych byla radši kdybych měla přehled o tom co děláš, než abys mi lhala, takže bych já osobně asi ustoupila. Ale každý to má nastavené jinak.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 744 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist