Mohu být těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #40917 8.7.2011 11:52

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zda je možné to, že mohu být těhotná?
K pohlavnímu styku nedošlo, ale přítel ejakuval a otřel si to. Večer poté měl ruku v blízkostí mých gentiálích. Menstruace se dostavila, ale před ní jsem měla to nechutné svědění. Po menstruaci to přestalo a teď mám hůstý bílý výtok. Těhotenský test vyšel negativní. Na prsou se mi objevily žilky, ale zase zmizely. Dnes si jdu udělat další test a 18. jsem objednaná na gynekologii.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • když nedošlo ke styku těhotná nebudeš,chtěla bych vidět tu spermii supermana která by přežila na ruce a skočila ti do pochvy,protáhla se čípkem až do dělohy a čekala na vajíčko.Jestli máš svědění je to mykoza a s těhu to nemá nic společného.Holky vy mě tady někdy fakt překvapujete

  • Bože muj :D Je tohle vůbec možný?! Měla by sis první něco o sexu zjistit, než s tim začneš!;) Těhotná nebudeš, neboj;) ale fakt si mě pobavila:)))

  • Bože, proč???

    Vzpomněla jsem si na jeden vtip, jak píše mladá holka do Bravíčka a ptá se doktora: Pane doktore, kouřila jsem svému příteli penis a on se do mě vystříkal. Můžu z toho otěhotnět? No a pan doktor odpověděl: Jestli jsi p**a, tak ano!

    Tobě (i jiným tobě podobným) bych poradila abys, dřív, než začneš sexuálně žít, něco o tom načetla, promluvila si s matkou, zkušenější a chytřejší kamarádkou a až budeš vědět, z čeho otěhotnět můžeš a z čeho ne, pak můžeš sexovat.

    Hlavně si uvědom, že při nechtěném otěhotnění a následném potratu se v budoucnu může stát to, že už nebudeš moct mít děti!!!

    A HLAVNĚ - pokud nechceš otěhotnět, tak bych ti radila skočit si na gyndu pro HA. A taky - po přítelově ejakulaci ho žeň do sprchy, ať veškeré sperma smyje.

  • Svědění + bílý výtok = 100% kvasinky. Šup na gyndu pro mazání a tabletky, a cestou nakup kondomy ;) a až dorazíš domů, tak zasedni k PC a nastuduj něco o fungování ženského a mužského těla.

    A ne, těhotná být nemůžeš!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist