Mohlo by jit o priznaky tehotenstvi, uz takhle brzo?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #368459 20.10.2016 7:04

Pekne rano holky,
dnes to je 6 den,od.prvniho pokusu snazeni o mimi. Nechci si zadne stavy vsugerovavat,protoze si mimi strasne prejeme. Vcera mi zniceho nic zacalp byt tak silene horko,ze jsem mela i cervene licka,potom za 20 minut uplne v pohode a zase mi byla naopak zima. Zacalo me vcera strasne moc bolet kolem prsou a tesne blizko u podpazi,kde prso zacina. Dnes rano se probudim a v prsou uz me picha snad vsude. Vcera jsem z toho byla nervozni,tak jsem si udelala test,i kdyz je brzo a byl negativni. Uz dva vecery po sobe mi je vecer tak spatne,jakobych vypila pulku bazenu,citim vodu snad az v krku,potom to za hodku cca preslo a nepocitam to,ze me poboliva v podbrisku jako tesne pred MS,sem tam me i tak divne zalechta. Rikala jsem si,ze se nebudu nijak kontrolovat,ale ta bolest prsou se podle me neda vsugerovat zaroven s tim bolenim podbriska. MS ma prijit v polovine pristiho tydne,takze jsme s pritelem trefili aniz bychom to nejak resilo ovulaci. Myslite,ze to muze byt naznak tehotenstvi? Dekuji moc.
Na mimi nespechame,ale kdyby se to trefilo na prvni pokus,tak jsme samozrejme radi. Anonymni jsem z toho duvodu,ze to je jeste pro rodinu a pratele tajemstvi a nechci nic riskovat.

Dekuji za odpovedi :)

  • 20.10.2016 11:37:17 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 20.10.2016 11:37:17 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk20.10.2016 8:03

    Taky jsem první měsíc snažení furt sledovala, jestli poznám, že jsem těhotná. A z toho sledování mohou plynout i některé příznaky, které popisuješ. Každopádně muj laicky názor je ten, že šest dní po prvním pokusu o mimi žádné takto výrazné těhotenské příznaky mít nemůžeš. Touto dobou, i kdybys těhotná byla, což nevylučuji, se vajíčko maximálně teprve uhnizduje. Ale spíš ještě ani to ne. Takže se hoď do klidu a kdyby ti nepřišla ms, udělej testik. Držím palce.

  • Já si takhle první snažící cyklus natáhla na 40 dni...mela jsem rozhodne nevolnosti od 23. dnes cyklu a pokračovaly do prvních negativních testu - zajimave jak rychle pak zmizely. Ovu musela byt nakonec 25 den cyklu nejdřív. Proste da se ošálit vlastni tělo i nevolnosti byly. Ale chápu te. To první snažení je zahul :-D:-D:-D

  • sono220.10.2016 7:56

    Može a nemusi. Na príznaky je v každom prípade veľmi skoro. Hcg je ešte veľmi nízko.
    Z toho, čo píšeš, som v tehu nemala nič. Prsia nezačali bolieť a zle mi začalo byť až 2 týždne po vynechani ms. Dovtedy keby mi test neukázal tehu, tak som povedala, že nemám šancu zbadat pretože okrem klasického pms len bez tých pŕs mi nič nebolo. Ale samozrejme podariť sa vám mohlo.

  • 6.den teprve zacina uhnizdovani vajicka, ktere trva kolem 40 hodin. az pak se zacina uvolnovat hcg do krve, ktere muze vyvolavat tehu priznaky. takze si myslim, ze popisovane priznaky nejsou znamkou tehotenstvi, ale jsou spise vsugerovane. to samozrejme neznamena, ze tehotna byt nemuzes

  • sisterrys20.10.2016 9:00

    Jak píší holky, na příznaky je ještě brzo. Psychika je mocná a vsugerovat si jde všechno.
    Těhotná můžeš být a nemusíš, z těhle pocitů to ale nevyčteš. Nezbývá než počkat do ms a pak případně testnout.
    Držím palce;-)

  • to je hodně brzo, ale z vlastní zkušenosti vím, že jsem byla schopná sama sobě vsugerovat snad všechny možné divné příznaky, vypozorovala jsem na sobě i nemožné. Nakonec když se to povedo, tak předtím než měla MS dorazit jsem na sobě nepozorovala vůbec nic zvláštního:-D

  • asi ta sklamem, ale to, co popisuje nebudu priznaky.... tak skoro urcite nie, k uhniezdeniu dochadza medzi 7-10 dnom po oplodneni, moja rada, nemysli na to..... a pride to same :)

  • Tak ja nusim oponovat, s tema prsama muzu rict, mesic co jsem otehotnela me zacali bolet prsa, ze stran a cele 6den po ovulaci, uz to mi bylo divne, boleli fakt hodne a bylo mi to divne. Jinak spatne atd.mi nebylo, prsa me boleli i pred ms ale tak 3dny nejvic a rozhodne neboleli jak ten 6den po ovulaci. Kazde rano jsem si pak ty prsa osahavala jestli neprestali bolet :-D a ms nikde a 14den po ovu uz slaba carka, takze si troufam rict, ze 6,7den po ovu uz muze byt priznak- ale jen ty prsa. Bolest bricha a motani jsem mela predchozich 11m a nic s toho nebylo. Jen ted se snazime o druhe a premyslim, jestli i druhe tehotenstvi zacne stejne?
    No kazdopadne dej vedet jak si dopadla budu cekat 😉

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist