Močové cesty

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54721 26.12.2011 14:18

Ahoj všem :)
Už 2 roky trpím na opakované záněty močových cest. Naposledy jsem ho měla někdy uprostřed listopadu.
Už párkrát se mi stalo, že když jsem si ráno došla na malou, potom mě to tam docela dost nepříjemně pálilo a štípalo, až jsem se začala bát zda to není zase zánět. Ale jakmile vypiju hodně teplého čaje, obtíže během 2 hodin vymizí... Během dne, pokud se třeba 3 hodiny nenapiju mě to bolí zase, ale na to už jsem si zvykla...:( Takhle to mám už půl roku... Ta bolest je fakt nepříjemná, jakoby v močový trubici mě to bolí.
Nemáte někdo podobné zkušenosti?
Co to může být?

Děkuji všem za rady :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,zkus jíst brusinky,nakládané nebo sušené,nebo pít brusinkový džus.brusinky jsou na močové cesty dobré,a taky musíš hodně pít,protože bakterie je potřeba vypláchnout.Ty brusinlky mám vyzkoušené a mě pomohly.

  • ahojky me to dela kdyz treba dlouho nic nepiju nekde po nakupech litam nebo tak a zapomenu pit tak potom se vycuram a pali me to. ale mam odzkouseno vypit urologicky caj nebo hodne tekutin a je to dobre. nekdy se to rozjede a pali to furt. ono se to rado vraci. hlavne tekutiny nic jineho nevim co by na to zabiralo.

  • Ahojm, zkus zajít do zdravé výživy a poptej se po Korsickém čaji. Moje dcera ho popíjela a říkala, že se ji dost ulevilo. Jsou to mořské řasy, není to sice chuťově nic moc, ale ten urologický také není nic lahodného.

  • Ahoj , zkus Renol , je to biovýtažek z bylin a je to na pročištění ledvin a celého močového ústrojí , bere se ři týdny a týden pauza a pak znovu . Mělo by tě to přjít . :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist