Močení po sexu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #405733 31.3.2021 23:32

Dobrý den. Jelikož jsem byla dřív (beru 14, 15 let) poučena, chodit po sexu vždy na malou, tak to dělám, abych předešla nějakým nechtěným infekcím. Nyní mám svého prvního sexuálního partnera a vždy, od vycurani se, hned po sexu, se mi chce znovu, jako bych měla plný měchýř, ale nic nevyjde ven. Děje se mi to pokaždé a už opravdu nevím co s tím, je to nepříjemné, kolikrát už nerozeznám, jestli mám nebo ne má jít vykonat potřebu, protože jsem zvyklá to ignorovat. Jsem náchylná na záněty močového měchýře, to by s tím také asi mohlo mít spojitost.
Dodatek - HA zatím neberu

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack1.4.2021 6:56

    Já chodím vždycky, ne ze zdravotních důvodů, ale protože se mi prostě chce.
    Nehledě na to, že bez kondomu je to nutnost. :-)

  • Pokud to trvá dlouhodobě a nepřejde to chvíli po sexu, tak bych to viděla na začínající zánět močovýho měchýře nebo nějakou jinou infekci ;) Já chodím po sexu taky na záchod většinou, protože prostě potřebuju :D A ten divnej pocit, že potřebuju znova mám taky, ale během několika minut to přejde. Zajdi si k doktorovi a uvidíš.

  • Po sexu močení nikdy moc nejde. Pokud jsi vzrušená a máš zvětšený poštěváček, tak to ani jít nemůže. Močová trubice je zablokovaná. Na vymočení po sexu pomáhá chladnější sprcha, ale jestli chodíš před sexem, tak to je spíš jenom pocit potřeby.

  • Panova.Vaginka1.4.2021 7:27

    To že cítíš ze potřebuješ a nic je z rozdráždění právě zmíněným sexem ... Ale nejsi v tom sama a i chlapy to tak mají :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist