Moc stará na to nosit oblečení s mickey mousem?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387406 1.11.2018 10:56

Ahoj holky, ráda bych znala Váš názor: Je mi už 35 let /vzhledově sice vypadám mladší, ale občanka mluví jasně, máme 3leté dítě/, vždy jsem byla co se týče módy trochu extravagantnější s tím, že jsem ráda nosila vintage kousky a oblečení s potiskem alá pop art (mám ráda Warhola, Dalího a umění obecně), na střední jsem byla velká hippisačka:-) Jde o to, že stále mám ráda komiksové věci, na tričkách a mikinách jsem se už potisků nadobro vzdala, ale líbí se mi riflová bunda Desigual s potiskem mickeyho, tady tato https://www.bibloo.cz/damske/detail-vyrobku/74827-desigual-mickey-bunda/vse/21472:modra-5006/
Můj tvrdí: katastrofa, já si ji zkoušela a střih mi sedí a Mickeyho osobně beru jak ikonickou postavičku, kterou může nosit i babička v 90ti letech:-))). A teď průzkum: Je už to podle Vás na můj věk moc velký úlet? Prý, dle slov mojeho se mi budou děcka venku smát:-D Děkuju za Vaše názory:-)))

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)holky, díky :-):-)

  • 01.11.2018 12:43:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kdyby to neměly nosit i dospělé ženy, tak to vyrábět nebudou. A tak stará zase nejsi a troska srandy i k oblékání patří.

  • :-D omlouvám se dopředu, ale tos mě pěkně pobavila. Čekala jsem pestře vybarvený obraz na hrudi s flitrama a řetězama, střihem 10 cm pod bradavkou, ale tohle??!! Ne, je to vkusný kousek. Toho Mickeyho bych si nevšimla, možná z blízka. Móda je dost individuální věc. Nevím, proč druzí by ti měli do toho kecat, když jsi na takový styl zvyklá. Já nosívám pánské mikiny i s pikantními nápisy a všem je to taky fuk a to mám dvě děti. Nedávno mě taky manžel pobavil hláškou na téma "nejsi na to už stará" ohledně hudby a to jsem se mu rovnou zasmála s tím, že nikde nemá žádná skupina, kterýkoliv interpret napsáno věkovou hranici. Mě to přijde jako blbost, aby v umění a módě byla určována věková hranice. Kolikrát ty děti nosí i "dospělácké" trendy, které pro ně kolikrát pohodlné nebo praktické taky nejsou. tak se na to vyprdni a zachovej si svůj styl.

  • Marlena1.11.2018 12:16

    Konkrétně tato bunda mi přijde jako docela vkusný pop art a střih teď taky frčí. Na můj vkus teda docela drahá na to, že brzo vyjde z módy, ale to je tvůj boj. Já jsem taky čekala nějaké infantilní pestrobarevné obrázky s flitrama. Toto je i vzhledem k věku úplně v pohodě, jestliže i ostatní oblečení je vkusně doladěno a je poznat, že si dotyčná dala záležet.

  • Ahoj, tak mi se zrovna tato bunda nelíbí - ne kvůli Mickeyho, ale všeobecně a je na mě příšliš drahá :-D Ale o to nejde, vím :-) Za mě - nos si cokoliv chceš, pokud se v tom budeš cítit dobře :-) Já osobně bych ještě dala na názor manžela - ne teda na to, že se Ti budou děti smát, ale pokud by ses v té bundě například manželovi nelíbila, já bych ji nekupovala... protože můj záměr je líbit se sobě a svému drahému.
    Jinak já mám 27, a oblíkám se jak se zrovna cítím - někdy velmi elegantně, možná můžu vypadat třeba starší a někdy mám na sobě tričko s "převracecými" flitry a vypadám skoro na věk dětí, které učím :-)
    Takže - záleží jen na Tvém pocitu, podle mě to úlet není :-)

  • Mne osobne se tohle na dospelych nelibi.
    Ale je tvoje vec co budes mosit.
    Mimochodem, v tezenis jsem ted videla kolekci s Mickeym :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist