Místo na svatbu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #13558 17.9.2017 14:50

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat svatbu plánujeme přesně za rok a hledáme vhodné místo. Máme asi 4 varianty v cizině, ale teď se poohlížím i u nás. Ale netuším jak mám hledat. Chtěla bych místo ideálně pro 40 lidí, kde bych si mohla všechno zařídit sama. Jsem tím posedlá, navíc jsem velmi omezená v jídle a perfekcionistka, která není jen tak s něčím spokojená. Takže jsme si vše předem naplánovali a víme jak to bude vypadat. Problém je, že si opravdu všechno od výzdoby, přes pití, zábavu, hudbu až po jídlo a svatební dort chceme udělat jen my dva.
Netuším, kde a jak něco takového najít. Všechno jsou jen hotely, restaurace nebo kluby, kde se očekává, že to připraví oni a tak dále. Předem děkuji za nápady, už jsem trochu zoufalá.

  • 18.09.2017 18:26:22 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Většinou k tomuto ucelu,kdy si chces vse udělat sama,si svatebcane pronajimaji kulturaky,ci ruzne spolecenske mistnosti. Obdivuju te! Ja zase chtela mit vse nachystané od nekoho. At vyberete krasne misto a vse se vydari! Btw. Jaka mista v zahranici mate vybrane?

  • jako možná, že restaurace jsou připravené to udělat, ale snad nebude problém, když jim ušetříte práci a nachystáte si vše sami ;-) Aspoň my to tak měli, komplet výzdobu jsem si v restauraci dělala sama, zábavu jsme si samozřejmě taky zajišťovali sami..A obřadem to může být komplikovanější, na oblíbených místech o víkendech jede jedna svatba za druhou, takže tam asi svou výzdobu nenachystáš. Ale určitě se dá najít třeba nějaká farma, penzion, který vám uzavřou na celý den a třeba někde na terase nebo na zahradě udělají svatební místo.
    Jinak zkus různě svatební bazary a diskuzní skupiny na FB, tam se řeší snad uplně všechno :-D

  • petulka617.9.2017 16:06

    Ahoj! Já byla na svatbě, jde si také vše zařizovali sami, v pátek vše chystali(možná i dříve) v sobotu od rána tam byli ve 3 obřad a pak zábava + ubytování v tom samém místě. Navíc možnost prohlédnout stáje, možná i projížďka atd. Místo bylo Statek Starý Kolín - zkus vyhledat... Bylo to tam pekne hlavně pro tu vintage výzdobu, která je teď in 😊

  • Dobrý den, můžete ta místa zkusit obvolat, třeba vám tam vyhoví. Spousta hotelů má prostory pro konference apod. takže věřím, že by vám to nechali jen jako pronájem. :)

    Když už jsme v tom, jaký by vás potěšil svatební dar? Zrovna příští týden jdeme kamarádce na svatbu a já nevím, co jim koupit. Tady - http://www.at-home.cz/ - jsem o tom četla článek a doporučovali nějaký zážitek.. ocenila byste spíš to nebo nějakou věc do domácnosti? Díky!!

  • culicek17.9.2017 20:53

    http://www.otakarovafarma.cz/ Dobry vecer ,zkuste se podivat na tyto stranky.Najdete i na Fb.2.9.se tam zenil bratr a vse bylo super.

  • piprdka18.9.2017 14:23

    Nejlepší by asi bylo pronajmout si někde v okolí nějaký statek - celou chalupu a tam si to vše udělat. Taky jsem si takhle připravovala svatbu, dopředu všechno sama, na místě pak s pomocí kamarádů - pro 70 lidí. Měli jsme ji u nás na chalupě. Za mě ideální :)

  • esternovakova197027.6.2022 18:30

    My jsme si nakonec vybrali místo na svatbu na jednom českém svatebním fóru, kde se vyjadřovala i moje kamarádka, která je architektkou. Ona totiž navrhovala jedno místo na focení pro známého českého herce, který si potrpěl na zaskleném prostoru https://www.jis.cz/zaskleni/. Musím se přiznat, že mě to velmi inspirovalo a chtěla bych se jednoho dne dostat do situace, kdy budu mít také krásně prosklený baráček.

  • Na internetu najdeš kupu míst...:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 698 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist