Místo ms špinění a pozitivní test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44827 31.10.2011 16:12

Ahoj holky, 28.10. mi měla přijít MS, v ten den jsem začala špinit a pokračuje to do dneška(3dny) některý den slabě krvácím někdy méně. Dnes (31DC) jsem si dělala test a vyšly //. Je možné že jsem opravdu těhotná? mám mírné bolesti v podbříšku.Udrží se to když takhle slabě krvácím? Děkuji za reakce

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahojky určo si těhu já sem tedy nekrvácela ani u jednoho. Myslím že to nic neni ale radši si zajdi k doktorovi nikdy nevíš co se může stát krvácení né vždy znaméná že se něco děje ale i to někdy tak bívá

  • Ahoj asi te moc nepotesim, ale toto jsem mela minuly cyklus. Od 26 DC slabe spineni, nekdy prestalo uplne, nekdy se zvysilo. Asi po 6 dnech silne krizove bolesti (33 DC) a silne krvaceni. Mezitim jsem si delala 2x test, kde se objevily //, volala jsem dokonce na gynekologii, abych se zeptala co proto muzu udelat a rekli mi, ze zatim vubec nic. Pokud je to dobre zalozene tehotenstvi udrzi se, pokud ne, odejde a to se mi bohuzel stalo. Ale moc drzim palce, at to neni Tvuj priklad a jsi v poradku i s ditkem!!!!

  • S nějvětší pravděpodobností těhu budeš. Na začátku těhotesntví, zejména v době, kdy měla přijít MS je to dost časté. U prvního těhu jsem to taky měla. Zavolej k Dr., určitě ti poradí i po telefonu nebo tam zajdi, ale pokud nejsou velké bolesti břicha a vyloženě krvácení, tak se to prostě stává. Jinak hned k Dr nebo na pohotovost. Pobolívání podbřišku je taky dost časté, jako na MS, ale MS nikde.

  • ahojky, já taky měla špinění 2 dny před a 3 dny po termínu MS a těhotná jsem :-) Jen teda u mě to špinění bylo v podobě hnědého výtoku, ani kapka čerstvé krve, tak ti moc neporadím. Ale těhotná pravděpodobně jsi ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist