Mimodelozni těhotenství - prodělal někdo?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423062 4.3.2020 15:42

Dobrý den, zajímá mne, jak se pozná mimodelozni těhotenství.. Bolí to hned ze začátku? A bolí to intenzivně a nebo se může stát že to jen bolí že začátku jen jeden den silné a pak až za týden? Možná hloupá otázka, ale zajímá mne to. U doktora mám z krve prokázány zvýšeny těhotensky hormon... Tak mám strach aby z toho nevyšlo mimodelozni ☹️

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já měla mimoděložní, první příznak bylo hnědé špinění. Ale to bylo ještě před návštěvou doktorky, u ní jsem při vyšetření zase zašpinila a hlavně nic neviděla na utz. I když jsem byla dlouho po ovulaci. Poslala mě do nemocnice na krev, ještě mě poslali domů a druhý den jsem po dalších odběrech šla hned na sál. Hcg hodnoty byly rozházené a na utz nic nebylo vidět.Bolesti jsem skoro neměla, až ten poslední den před operací. Takže asi tak.. Držím pěsti, ať to u Vás dopadne dobře a těšíte se z miminka.

  • Záleží asi v jake fazi. Me to bolelo kazdy den, několikrát za den. Za chůze mi to tam vystrelovalo. Pak jsem zjistila ze jsem tehu, vzali krev na hcg a uz meli podezreni pri utz. Za dva dny znovu krev a volali mi odpoledne do práce at se okamžitě seberu a valim do nemocnice. Pry jsem prijela za 5 dvanáct 🤷 možná proto takove bolesti.

  • Ahoj, také jsem prodělala mimoděložní těhotenství. Mě vůbec nic nebolelo. Miminko bylo plánované, brala jsem léky na podporu ovulace, takže když jsem v době očekávané menstruace jen slabě zakrvácela, udělala jsem si těhotenský test. Čárka mi vyšla, ale dost slabá. Vzhledem k tomu, že jsem při prvním těhotenství také na začátku krvácela, tak jsem si myslela, že je vše ok. Na gynekologii mě sestřička objednala na první kontrolu na 8. týden. Pár dní před kontrolou jsem ale začala krvácet víc, břicho mě zabolelo jednou, jinak jsem se pořád cítila dobře, přesto jsem jela na pohotovost. Tam doktor pojal podezření na mimoděložní. Odebrali krev, další den ráno hned znovu a v poledne jsem už šla na operaci. Pokud máš pochybnosti, určitě hned zajdi k doktoru. Mimoděložní je opravdu nebezpečné. Držím palce, ať vše dobře dopadne!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist