Mimoděložní, nebo je ještě naděje

Otázku položila: Anonymní uživatelka #232157 12.12.2015 19:06

Ahojky holky, mám už za sebou dvě zamlklé těhotenství. Nedávno jsem zjistila že jsem znovu těhotná. První test 2. prosince byl negativní, 5. prosince už byl slabý dušík ale začala jsem slabě špinit tak jsem naklusala k doktorovi. 39 den ciklu v děloze nic neviděl, závěr tedy byl odeznívající mimoděložní těhotenství hcg bylo jen 18. jenže se mi začalo dělat špatně a začala mě bolet prsa tak jsem zkusila těhotenský test a byly tam dvě čárky, tak jsem znovu naklusala k doktorovi, opět nic neviděl a hcg mi stouplo bohužel nevím na kolik to v smsce sestra neuvedla . V pondělí jdu na kontrolu. Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti s mimoděložním těhotenstvím a jestli má vůbec cenu doufat že se v pondělí mimi objeví tam kde má. Předem všem děkuji za odpovědi.

Tak jsem byla na kontrole 46 dc zase nic nenašel, pravděpodobně se nevyvíjí hcg vzrostlo za tři dny z 18 na 56, z dneška výsledky ještě nemám, ale alespoň to pravděpodobně nebude mimoděložní.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Spousta dr strasi mimodeloznim tenu pokud tam jde zena brzy.navic pokud nevis kdy byla ovulace,je to o to horsi poznat spravny okamzik navstevy dr-aby to nebylo brzy.
    Na uzv muze neco v deloze videt az tak pri hodnotach hcg 1500 a to jeste kdyz ma dobry uzv.
    Byla sem na 1.uzv 37dc a ovu byla 13dc,na uzv byl videt zloutkovy vacek. Pokud jsi mela ovu pozdeji nemusel dr jeste nic videt.bud v klidu a nestresuj se. Tim nicemu nepomuzes.ver ze vse dobre dopadne.

  • Alenkka12.12.2015 19:44

    na doktora je strašně brzy nic neuvidí ani váček natož plod s bijícím srdcem, já sama šla k doktorovi až skoro v 9tt abych měla jistotu, nechtěla jsem být zklamaná z toho samého to co ty a to ze zamlklého těhu,které jsem též zažila. držím palečky at se zadaří

  • petulinkaa1313.12.2015 12:47

    Rady nejit brzo na gyndu po pozitivnim testu se lip rikaji :-D i kdyz je to pravda bohuzel :-) ja sla cca po 10ti dnech po testu a byl vacek s dutinkou byla jsem v 5tt a to jsem si myslela,ze uz jsem v 6tt.Kolem toho 7-8tt je idelani jit na gyndu,ale jak to vydrzet ze a hlavne,clovek chce mit jistotu i od toho 5tt ze je vsechno tam kde ma byt jako jsem to videla ja :-) hele,tohle je bud a nebo,opravdu si mohla otehotnet dele,chce to vyckavat,vsechno to dopadne jak ma bohuzel..jestli dobre nebo spatne to je ve hvezdach.Drzim palce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 590 odpovědí a 409 750 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist