Miminko už tak nekope...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #33596 9.2.2011 9:25

Ahojky,
když jsem byla zhruba ve 24. týdnu, miminko kopalo docela silně a častěji, ted jsem ve 28. týdnu a miminko sice kope, ale pohyby jsou slabší a už mi nedává takové kopance. Občas se večer probere, ale jen na chvilku, přijde mi nějaké lenivé. Myslíte, že je to normální? Jinak na kontrole jsme byla ve 24. týdnu, na UZ bylo všechno ok. myslíte, že je to jen nedostatkem místa? Snad mu nic není. Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • holka bud rada :D opravdu kazde mimi je jine a jak pise mysice, ze ho budes citit min a min, tak u nas to treba neplati. cekam asi hooooodne cipernou holcicku :D mam dva tydny do terminu a teda mala mi dela v brisku hotove akrobaticke sestavy :D jsem se tak tesila az nebude mit zivotni prostor a zklidni se, a ona takhle na me, ona si prostor proste udela at to stoji co to stoji ;)

  • každé díte je jiné, já ho třeba cítila poslední dva měsíce těhotenství skoro pořád a taky se říká, že už nemá místo a ty pohyby nejsou tak časté.

  • Má méně místa a budeš ho cítit stále méně, co se týče kopancu, ke konci už sotva ucítíš pohyb ručiček a chodidel, pípadně loket, ale spíš jak se zavrtí, protože na kopání a bouchání už nebude životní prostor, buď v klidu...

  • Ahoj neboj.. mě se stává, že dva dny je lenivej a pak mi to zas vrátí a jeden den se převaluje a hází sebou.. jinak teda já mám asi nočního spáče, ale v noci o něm vubec nevím. Max. když se vrátím z WC tak si to tam upraví a chrní dál:-D a občas o něm nevím celou noc jak chrní

  • Já jsem také v 28 tt a někdy o své holčičce nevím i 3 dny. S tím jak roste se jí i zmenšuje prostor a už tam nemůže dělat takové vylomeniny jako dřív. Včera jsem byla na kontrole a má cca 30-35 cm a kolem 1 kg, to už je pořádný kus holky, tak už si tam tak netancuje. Jen ráno, když odpočívám trochu dýl, mě pravidelně začala vyhánět z postele kopancem :))

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 605 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist