Miminko s nevlastním bratrem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #448497 27.10.2022 22:38

Dobrý večer, předem se omlouvám že píšu anonymně ale k věci, už jsem sem psala o tom že jsem se zamilovala do svého nevlastního bratra on mě taky miluje, rodiče s toho nejsou vůbec nadšení ale to ještě netuší jaké tajemství před nimi tajíme čekáme spolu totiž miminko, začali jsme oba v Září chodit do stejné školy, bydlíme spolu v pronajatém bytě který je asi 15 minut od školy pěšky sehnali nám to rodiče.Miminko oba chceme ale jak to oznámit doma z toho máme hrůzu.Prosím poraďte nám co dělat??? Máme strach z reakce rodiču a prarodičů pochopitelně také... Děkuju za odpověď

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prostě jim to řekněte. Nic víc se s tím dělat nedá. Akorát si uvědomte, že školu s takovou asi neuděláte , ani jeden. Bude potřeba živit vás oba i dítě. Takže ať se přítel začne dívat po práci. Pochybuju, když rodiče nesouhlasí se vztahem, že vás budou chtít živit ještě s vnoučetem.

  • S potomky jste mohli počkat až po skončení školy, teď buď budete muset být moc hodní na rodiče, ať vás živí, nebo si najít práci a živit se sami, což v dnešní situaci nebude nejlehčí. Lepší je myslet hlavou než hormony.

  • no ja nechapem rodicov, niesu nadseny z vasho ,, vztahu,, a este vam zozenu byt aby ste spolui byvali ?

  • Francy28.10.2022 13:53

    Bratr má tedy oba dva rodiče jiné než ty? Často se nazývá "nevlastní" sourozenec jako sourozenec, co má jiného jednoho rodiče, ale to je sourozenec vlastní - polorodý. Kolik vám je? Jak se chcete uživit, když oba studujete? Dřív než po cca 25. roce života není mozek schopen vyhodnotit zcela následky svého chování, vy to zcela potvrzujete.

  • max.jr9.11.2022 3:14

    Bud rada ze je nevlastní.Znam problém kdy je jeden rodiče stejný.To je teprve dílo.Ale tuším ze takový vztah byt může akorát ze bez dětí.Vám přeji aby jste si zařídili život po svém a ne aby vám do toho kecali rodiče.Asi bych s děckem počkal nez bude nějaké zázemí a budoucnost ale jestli už se stalo třeba zajistit všechno potřebné.Rodině do toho nic neni je to vás život

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist