Miminko - hudba, zpev :-)

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33669 13.6.2012 21:31

Ahoj holky, pokud se nekomu otazka nebude libit, tak neodpovidejte prosim. Jen by me to ale zajimalo. Jsem ve 32tt, dneska jsem si dopoledne zpivala (karaoke - mikrofon atd). A jak jsem zacala zpivat, tak se malej zacal vrtet (predtim se ani nehnul). Myslite ze se mu to tedy libilo? :-)

Dnes se do toho zase opřu :-) :D uz se tesím :D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • URČITĚ ! miminku je jedno, zda zpíváš hezky, nebo falešné...miminko slyší maminku, ví, že je veselá, má dobrou náladu (jinak by sis asi nezpívala).. jen tak dál.. mimi to milují.

  • jj miminka milují když jim maminky zpívají i když falešně, naučila jsem se spoustu dětských písniček co mam miminko a v autě když malý nespinká převážně zpíváme je to zábava pro nás všechny :D takže zpívej i v těhu to dětem dělá dobře, ptz ví že mamince je dobře a už tě určitě slyší a bude reagovat na tvůj zpěv až bude venku ;)

  • Manžel každý den prckům zpívá a já se k němu občas přidám a fakt se jim to líbí :) Vrtí sebou, jako kdyby tam tancovali :D Takže podle mě jo, určitě to dítě vnímá a snad se mu to i líbí :)

  • Ovšem je tu i možnost, že se mu to nelíbilo (aneb mami, co mě budíš, ticho tam nahoře :-D). Zrovna nedávno mi vyprávěla kamarádka, jak si vždy myslela, že dětem bude zpívat a hrát na kytaru a ony u toho nemají stání a říkají ji, aby už přestala nebo aby zavřela dveře, aby ji slyšely co nejméně a to ikdyž umí hrát a zpívat a nejedná se o žádné puberťáky ale děti ve školkovém věku.

  • Martasek8914.6.2012 9:20

    My loni řešili (ze srandy), že zajedeme na koncert Green Day. A najednou řádnej kopanec v břiše :D Tak od té doby říkáme, že se jí asi Green Day prostě nelíbí :D Jinak mají děti hudbu rádi už v bříšku. Je to uklidňující a pak na to dítka rádi tancují, jak se udrží na nožkách :D

  • Až budu těhu chci taky miminku zpívat :) určitě se mu to líbilo a až se narodí bude mít kladný vztah k hudbě :) jen tak dál, zpívej si častěji ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 232 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist