Migréna v těhu

Otázku položila: Bývalá uživatelka #32979 26.9.2011 18:04

AHoj holky, tak se chci zeptat, mívám každý měs. migrény, vždy to bylo tak cca týden po MS a teď v těhu to mívám stejně, samozřejmě bez MS, v noci i zvracim jak mě ta hlava bolí, myslíte, že když zkusim v nejhoršim případě paralen, že to vadí, vim, že se může celé těhu, jen chci vědět vaše zkušenosti. Jsem 9+2tt. Děkuju moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si i teď při kojení dám na bolest hlavy ten Paralen. Ale opravdu jednou za čas, pokud nezabere chladnější sprcha, nebo spánek. Zkus hadr na čelo a lehnout. Snažit se nic neřešit a opravdu odpočívat. Hold ostatní musí chvíli počkat ;-)

  • Taky dolst trpím na migrény, naštěstí teď už to není tak často. Na začátku těhu mě strašně bolela hlava, paralen jsem nechtěla pokoušet, i když půlku určitě můžeš, ale ne často. Mě pomáhal - v uvozovkách - studený hadr na hlavu a zalezt do postele. Paní dr. mi pak na migrénu napsala magnesium, i když nevím, jestli pomohlo.

  • Majik26.9.2011 20:02

    Ahoj souhlasim s holkama nahore, hadr na hlavu a hlavne si ji dost vyvisit aby byla vis nez zbytek tela a zkusit se usnout ikdyz jakmile me to vzbudi vim ze si musim vzit prasek jinak to uz neodejde jo a hodne pit!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 557 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist