Mezi dvěmi muži

Otázku položila: Anonymní uživatelka #438229 22.3.2021 22:05

Zdravím všechny..
Jdu se s vámi poradit a budu ráda za každou vaši zkušenost..
Ve zkratce.. s manželem jsme spolu 7 let a máme dvouletého syna.. jenže manželství dlouhodobě nefunguje. S manželem jsem si než se narodil syn užila svoje, při hádkách utíkal do hospody kde byl schopný propít všechny peníze, když se vrátil domů opilý tak mi sprostě nadával, já mu to pokaždé odpouštěla a pak jsem neplánovaně otěhotněla.. další problém je v tom, že nám to už x let nefunguje v sexuální oblasti, spíme spolu cca 1x za půl roku.. nejdříve bylo odmítání z jeho strany, pak už to bylo z mé strany, asi jsem tak nějak rezignovala.. vždycky jsme si o tom promluvili, pokaždé to skončilo tak že teď to už bude jiné, nicméně fungovalo to týden a následně byla zase půl roku pauza a takhle to bylo pořád dokola.. od narození syna se manžel změnil, je skvělý otec, doma mi pomáhá, nepije... No a před pár měsíci se mi v životě objevil jiný muž, ze začátku jsem s tím bojovala ale pak jsem bohužel podlehla.. momentálně je to ve fázi kdy vím že se musím rozhodnout protože už je to neúnosné.. snažím se najít si cestu zpátky k manželovi, byli jsme i v poradně ale jsem v ve fázi kdy si nedokážu představit jakýkoliv fyzický kontakt s ním ( asi způsobeno tím druhým ) .. bavili jsme se o tom že by jsme to zkusili jinak, že by jsme začali odznovu ale já už nemám důvěru v to, že by to najednou bylo jiné, že by se po x letech ten vztah změnil v harmonický vztah, který by nebyl jako dosud spíše přátelský.. na druhou stranu je tady syn který mě momentálně u manžela drží a mám strach že kdybych z manželství odešla tak toho jednou budu litovat i třeba kvůli synovi.. na druhou stranu se zase bojím toho že naopak budu litovat že jsem s manželem zůstala ve chvíli kdy by se to vrátilo do starých kolejí..
Prošel někdo nějakou takovou situací? Co vám případně pomohlo v rozhodnutí?

  • 29.07.2021 9:24:33 - yamd smazala odpověď od amelia0000

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj názor je ten, že pokud od manžela chcete odejít tak jděte, ale s tím, že budete sama. Vsaďte sama na sebe. Odcházet od jednoho k druhému je nešťastné řešení. Hlavně odcházet máte proto, že život s ním je zkrátka neúnosný.. ne měnit jednoho za druhého...proto, že ten druhý možná bude lepší. Nebo taky po čase zjistíte, že to je ještě větší .... než ten první. Zažila jsem něco podobného. Manželské poradny, kouče.. A i přesto, že v tom byl někdo jiný odešla jsem, aby jsem byla s děti sama. Ne s tím druhým. A btw po čase se ukázalo, že ten druhý stejně není žádná výhra v loterii.. Nikdy jsem ho ale nepředstavila dětem a známým... a tak jsem byla sama. Než jsem potkala současného manžela. A pokud bych měla něco takového udělat znovu, tak zase jen s tím, že odcházím, abych byla sama se sebou a dětmi. Ne táhla od jednoho chlapa k druhému. Odpovídám anonymně, protože moji přezdívku zná mé okolí a nemusí znát vše.

  • Ahoj 😊, asi ti moc neporadím. Nicméně jsem teď v podobné situaci. Tak jen snad že v tom nejsi sama. A rady si taky nevím, takové vztahy jsou vždy komplikované. U nás to tedy dřív nebylo pití, ale hraní na PC, skoro žádný spolu strávený čas a tak...

  • Já odešla a taky jsem se rozhodovala, odešla jsem ale sama za sebe, ne za někým jiným, teď jsem sama a je mi mnohem lépe, i když se občas vídáme. A to jsem si myslela, že nedokážu být sama.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist