Mentruační cyklus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #36837 14.12.2011 11:04

Ahoj holky prosím o radu. Můj cyklus je šílený, někdy třeba trvá i půl roku a vůbec nechápu, ale v září jsem našla // na testu. Neradovala jsem se dlouho, 20.11. proběhla revize (ZT). Čekám na MS, ale bojím se, že nepřijde, a budu muset na vyvolávačku, což nechci, protože se chceme snažit o další a pokud jsem dobře informovaná, po vyvolávačce je anovulační cyklus. Nemáte nějaké zaručené rady, čím se srovnat MC ? Moc děkuji za rady!!! Piju 2x denně kontryhel a užívám Femigard.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl14.12.2011 17:01

    Sice ej to tvá věc ale kdo ti proboha poradil míchat dvoje bylinky najednou?

  • Ahoj, já měla něco podobného, pak jsem brala několik let antikoncepci a pak po vysazení jsem pila bylinkový čaj na napravidelnou menstruaci, cyklus jsem pak měla tak 35 dnů. Nevím, jestli to bylo čajem, nebo se mi to po těch letech upravil cyklus sám nebo to bylo jen těch pár cyklů, já brzo otěhotněla. Ale ten čaj mi nevadil, docela byl i dobrý, pila jsem ho jen do ovulace, pak radši ne. Obsahuje kontryhel. Určitě bych si došla k doktorovi, tohle není normální. Mě i doktor říkal, když jsem tam byla v červnu, že když jsem měla nepravidelné cykly, ať si vedu kalendář, měřím bazálku a kdyby to bylo hodně rozházené ať přijdu dřív než za rok. Určitě ti měl udělat nějaké testy a hormonální profil. Když Ti bylinky nepomáhají.

  • Taky jsem to měla podobně. Vím, že se když se nedaří, chytáš všeho, ale podle mě je zcela nutné zjistit, proč máš takový nepravidelný cyklus, jaký máš, a ne si bezhlavě ordinovat kontryhel. Takže by ti dr. měl vzít krev na hormonální profil. Pokud to už neudělal. Rozhodně méně neškodný než kontryhel je kombinace maliník-černý rybíz. Mrkni na internet na kapky od firmy Naděje. Zrovna tyhle srovnávají hormonální hladinu. Ale taky nevyřeší vše. Chce to prostě ten hormonální profil.
    Nevím, že by po vyvolávačce byl anovulační cyklus.

  • je neuveritelny jak si mohla s takto dlouhymi cykly otehotnet a jeste odhadnout kdy udelat teh. test aby ukazal dve // :-)

  • Taky jsem měla MS jak třískání dveří, ale neřešila jsem to. Jakmile jsme se začali snažit o mimi, řekla jsem to doktorovi a ten mi napsal na úpravu cyklu Utrogestan - pomohl. Dva cykly před otěhotněním 26 dní (mívala jsem 35-50), třetího cyklu jsem se nedočkala :)

  • to tedy nevím,já byla minulý měsíc taky na vyvolávačce po cystě,brala sem clostilbegyt jeden denně a měla sem ovulku jako hrom
    zkusit zajít na masáž,rozproudí to krev,já byla na celkové i na masáži chodidel kde jsou pohlav.orgány

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 150 otázek, kterým se dostalo 271 331 odpovědí a 409 605 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist