Menstruační kalíšek - jaká značka?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #370708 21.3.2017 17:37

Ahoj, rozhodla jsem se pořídit si menstruační kalíšek a chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti. Je mi 18, nerodila jsem, takže předpokládám, že vybrat nejmenší velikost. Spíš mě zajímá značka LadyCup, Mooncup, Yuuki.... Jaký je podle vás nejlepší? :) Vím, že mamka má LadyCup, ale co jsem koukala tak patří mezi ty dražší. Děkuju za komentáře

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Yuuki - střídala jsem dvě velikosti a spokojenost :-) Ale zkoušela jsem jen tenhle, s jinou značkou zkušenost nemám, takže nemůžu srovnávat.

  • Mám gayia cup ve větší velikosti a taky spokojenost.mne bylo doporučeno v obchůdku,že je lepší nějaká střední tvrdost-moc tvrdý že se hůř zavádí a přizpůsobí,moc měkký že se taky hůř zavádí a že se nerozbali tak dobře a zůstane snadněji někdy pokrceny. Asi bych šla do nějakého obchůdku s podobnými věcmi a tam to probrala a podívala se.

  • Během 9 let mám už druhý LadyCup. Nedám na něj dopustit.

  • zakewka22.3.2017 15:35

    Ja mam MoonCup, nemam srovnani, ale jsem spokojena.. Je tvrdsi, coz mi vyhovuje.. Mekci bych asi mela problem sprabne zavest.. Mam pocit, ze kdyz jsem ho kupovala byl to ten nejdrazsi, ale investice se vratila velice rychle.. Ted kdyz musim v nouzi nejvyssi pouzit tampon tak mi pomalu naskakuji pupinky..:-D

  • duramura22.3.2017 19:20

    neorientuji se v soucasne nabidce na trhu, ale za sebe - mam uz 10let MOONCUP (ten samy stale) a jsem velmi spokojena :-)
    dokonce sem ani nemusela menit velikost s pribyvajicim vekem (ted sem po tricitce) a dvou porodech..(mam stale ten mensi)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist