Menstruační kalíšek

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43174 11.3.2011 21:11

Máte s tím někdo zkušenosti? Já nevím ale přece když ta krev se usadí v tom kalíšku a vy si lehnete tak to tam musí fajně švachtat :D... ne beze strandy..je to lepší? Jaký máte na to názor? ;)

Odpovědi správkyň témat

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka11.3.2011 21:46

    Zkus si najít podobný otázky tady na womenzone. Probíralo se to tu mockrát a myslím, že je tu i článek. Já jsem s ním spokojená, žádný čvachtání nepociťuju. Myslím, že je to nejlepší vynález, se kterým jsem se kdy setkala.

  • Ahoj.
    Nic ti tam nečvachtá a je to super, protože pokud nemáš extrémně silnou menstruaci, tak kalíšek měníš jen ráno a večer, já třeba později i jenom ráno. Připadám si s ním mnohem čistší, protože ti nikde nic neteče, nemusíš nosit vložky, vyměňovat tampony... Trochu problém může nastat, když si ho špatně zavedeš nebo že musíš víc manipulovat s krví, když si ho vyndaváš, ale na to si člověk zvykne. Pro mě je to fakt naprosto geniální vynález, ani pořádně nevím, že mám menstruaci a ať jedu kamkoliv, nemusím se starat o to, kdy to dostanu a dělat si s tím hlavu. Prostě použiju kalíšek a hurá naprosto kamkoliv. Takže já jedině doporučuju.

  • Lucie.S12.3.2011 8:24

    Ahoj, poradí ti určitě JVH !!! ta už ho má a používá a myslím, že je zatím spokojená... tak uvidíš...Pa !!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist