Menstruace nebo co to je

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182390 20.6.2018 16:06

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte co by to mohlo byt: momentálně nemám mít menstruaci ( ma byt asi az za 14 dni), dnes jsem ale začala krvácet je to skoro jako menses akorát me neboli břicho ani nic a to normálně první den bolívá. Antikoncepci neberu a sex s nikým nemám a nikdy jsem neměla. Bojím se co to může byt a možnost jít ke gynekologovi bych nechtěla, protože ne mi 17 a to bych asi musela říct tatovi a to netusim jak ( mámu nemám).Stalo se vám to někomu někdy?

  • 20.06.2018 19:39:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Muze to byt jednodenni ovulacni spineni. Byva uprostred cyklu v plodnych dnech. Ale rikam muze. Muze to toriz byt i cokoliv jineho. Tatovi bych rekla, ze jdes na gyndu, ze uz na to mas vek. A hotovo. Ja byla na gynde kuli problemum poprvy asi v 10!

  • Bohužel to může být cokoliv, od špinění po nějaký vážnější problém. Být tebou zajdu normálně na gyndu. Pokud ti to moc vadí, táta to nemusí ani vědět. Žádný doprovod v 17 nepotřebuješ. Ale myslím si, že by to vzal úplně normálně. Navíc, pokud máš nějaký problém.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist