Menstruace na škole v přírodě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420287 12.5.2019 15:50

Ahoj jmenuji se Karissa je mi 11 a menstruaci jsem dostala v 9ti letech. V červnu jedeme na školu v přírodě a mě vyšel termín na den kdy odjíždíme.Menstruaci mám pravidelnou a nikdy se mi nestalo že by vynechávalo vž
Máme nabitý program a každý den budeme chodit na hodinový plavecký výcvik(4 dni) nevím jak to zvládnu. Chtěla bych se zeptat jestli byste mi někdo prosím doporučil nějaké vložky tampony a jestli máte nějaké zkušenosti? Chtěla bych se zeptat jestli se vyplatí si přibalit noční vložky a co je dobré si vzít s sebou ( předem děkuji za odpovědi)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Pokud používáš tampony tak bych volila pribalit si hlavně je, pokud je nepouzivas tak nechci te do ničeho tlačit, ale já po vlozce sáhnu jen na noc, nebo někdy na doma. Zkratka vic vydrží, jsou praktické ale jestli jsi proti tamponum, nebo je proste nechces tak nemáš asi na výběr a do bazénu nemůžeš (já osobně používám tampony od 12 a chtělo to cvik než jsem to zvládla třeba bez zrdcatka ale nevyměnila bych je). Dále urcite vložky na noc, a ručník ať náhodou neuspinis postel, me menstruace vyšla také presne na lyzak. Potom bych ještě náhodou vzala všeho více, na noc, ale i na den kdyby náhodou, stát se muže cokoliv. Jinak co se tyče značky tak tam bych se poradila s mamkou, nebo jinou ženou. T vědí a hlavně ti pořadí do podrobná. Já osobně používám OB kvůli tvaru, takový ten který se přizpůsobí a v tvém věku velikost mini, ale také záleží na tom jestli jsi už tampony používala, já po ani ne roce už přešla na normalni, ale tohle všechno je individuální.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 664 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist