Menstruace a operace - prosím pomoc

Otázku položila: ernesto 10.12.2018 23:13

Jsem úplně zoufalá . Je mi 15 a příští pondělí mi mají provádět plastiku koleního vazu..operaci mám domluvenou pul roku předem a teď se zda že by mi mělo začít krvácení za 4dny ..mám to ale nepřesné ..a vůbec nevim co dělat ..doktorka mi řekla že prášky na oddálení nedoporučuje a nejsou možny kombinovat s anestetiky ..tak potrebuju radu ..Vůbec nevim co mám dělat ..pul roku čekám a teď tohle ?Jestli mate někdo radu budu vám neskutečně vděčná

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka210.12.2018 23:23

    Doporučuju zadat do googlu "menstruace a operace kolene" a přečíst si diskuse. Hodně žen to řešilo a řeší. Tady asi tolik odpovědí nedostaneš, jako najdeš v těch diskusích.

  • ahoj, když já měla úraz kolene a byla jsem v nemocnici na operaci, na pokoji se mnou byly dvě ženy. Jedna byla na operaci s achilovkou a měla zrovna ms (ta však byla akutní případ, takže ji brali hned po úrazu a o nějakou ms se nestarali) a druhá byla na plánované operaci vazů a taky měla ms. Ještě se o tom bavily, jestli to doktorům nevadí a že se jim blbě mění tampony.. odoperovali je a dobrý. Zato moje teta, která byla vyndavat tukovou bulku v ruce, ms dostala den před operací a oni jí to odložili. Být tebou, zavolala bych a zeptala se na to. ať máš informaci přímo od lékaře.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist