Menstruace

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423866 23.4.2020 8:23

Menstruace proběhla zatím asi dvakrát ale jednou jsem ani nic necítila atd. tak jsem to jako má nebrala. Po asi třech měsících už jsem i měla takový tlak v podbřišku. S mámou moc nevycházíme tak jsem se šla zeptat sem. Co jste používaly vy v době první ms?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já jsem používala klasické vložky. Zkoušela jsem různé značky, až jsem našla ty, které mi vyhovovaly nejvíce. Pro mě to byla značka Naturella. Kamarádky používaly i tampóny, ty mi ale nikdy moc nevyhovovaly a používala jsem je jen na omezenou dobu při koupání a plavání. Každá jsme jiná a vyhovuje nám něco jiného. Zkoušej a uvidíš, co se Ti bude zdát a při čem se budeš cítit v rámci možností dobře. Já už dneska používám výhradně kalíšek, ale nedokážu si to moc představit používat ho hned takhle na začátek a pokud jsi panna. Spíš asi ne, ale časem taky můžeš vyzkoušet. Vyzkoušet můžeš i mentruační kalhotky, které jsou speciálně navrženy tak, aby absorbovaly krev a lze je prát. Mně teda protýkají, ale pokud máš zatím spíš slabou menstruaci, taky to může být alternativa. Zkoušej a uvidíš, u čeho zůstaneš.

  • Nejvíce mi vyhovují vložky bella perfecta ty světle modré, mají příjemný povrch.Za mě je můžu doporučit,ale každému vyhovuje něco jiného musíš zkoušet.

  • V začátcích jsem používala vložky bud naturella nebo bella perfecta a ted už jen kalíšek.:-)

  • Já jsem používala vložky od Bella, ( doporučuji Bella for teens) libresse, kotex, jessa dm, Moneta, evita, Ria.....všechny jsou úžasné a od každého jsem si našla co mi sedělo....většinou všechno.... jenomže potom jsem měla anorexii a moje menstruace zeslábla a tyto vložky mi vyhovují jen do 3 kapiček....takže používám vložky bez křidélek a intimky....a hlavně značku carefree. Naturella vůbec nedoporučuji. Ale musíš zkusit sama. Každému vyhovuje něco jiného. Na začátek doporučuji jít do drogerie a koupit si několik vložek.....intimky, bez křidélek.....atd. projeď nejdříve internet, stránky drogerií, a uvidíš co budeš chtít koupit....vložky Bella nejčastěji seženeš v supermarketech. My jsme ve škole dostávali takový balíček kde byli různé vložky a tampony. Přeji hodně štěstí

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist