Mateřské znamínko na břiše

Otázku položila: Martasek89 1.3.2011 16:02

Měla jste některá nebo znáte někoho, kdo měl znamínko na břiše přes těhotenství ? Chtěla jsem si ho nechat odstranit již před nějakou dobou, ale nedostala jsem se k tomu a během těhu to nechci riskovat. Jedna známá mi říkala, že v těhu nemám bláznit s nějakou chirurgií, tak nevím, jestli se mám i přesto, že mi bříško roste, stavit na kožní, nebo to mám nechat až po porodu ? Díky.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, já mám znamínko přímo vedle pupku a ničemu to nevadilo v prvním těhotenství a teď při druhým taky ok :o)

  • Ahoj,

    mám znaménko kousek od pupíku a jsem těhu poprvé, tak jsem zvědavá, jak bude vypadat na konci těhu... Ale odstranit bych si ho nenechala.

    Každopádně když už těhu jsi, tak si nenech takový zákrok dělat. Jestli budeš chtít , tak až potom..

  • Ahoj, já mám znaménka na břiše dokonce tři a v těhu se s nima nestalo vůbec nic. Takže neodstraňovat.

  • Ahojky, já mám na břichu taky znamínek víc a jen se malinko natáhly, ale nic hrozného a vypadají úplně normálně. Jinak mně v těhu znamínko vyřezávali, bylo to v 8. týdnu, ale na hlavě, protože jsem si ho rozdrápla omylem kartáčem na vlasy a nevypadalo to moc dobře, doktor mě ujištoval, že na malé to nemá vliv, že je to jen lokální umrtvení, ale přesto jsem z toho moc dobrý pocit neměla. Kdyby mi to kožní nedoporučila, nešla bych do toho. A už vůbec né na bříšku, to máš hodně blízko miminku. Počkej po porodu a pak si ho nech odstranit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist