Máte zkušenost s kvasinkami a Canestenem krémem nebo tablety?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372215 16.5.2017 22:58

Ahoj holky, prosím Vás, kdo máte zkušenost s kvasinkami a Canestenem - pomohl vám spíš intimní krém, nebo tableta? Vnější projevy (pálení, svědění) se mi povedlo během týdne zklidnit normálním Canestenem, ale pořád mám bíložlutý hustý výtok, který se na spodním prádle po zaschnutí drolí, tak myslím, že to potřebuju léčit nejen zvenku, ale i zevnitř.
Jen mě zarazilo, že v lékárně se prodává 1 tableta v balení. To stačí? Jak je to možné? Pomohlo to některé z Vás? Mazat dovnitř klasický Canesten mám trochu obavu, přece jen existuje Canesten Gyn právě dovnitř. Prosím o radu...dávám tomu ještě týden, než půjdu k dr.

Ještě jsem zjistila, že existují tampóny s probiotiky (značka Ellen) - máte to někdo vyzkoušeno?

  • 17.05.2017 11:34:12 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 17.05.2017 11:34:12 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na tyhle problémy doporučuji spíše tablety Candibene - mají stejnou účinnou látku jako Canesten, akorát jsou asi tak třikrát levnější, protože tam neplatíte za reklamu ;) Tablety jsou v balení po třech silnějších nebo po šesti slabších a zavádí se každý večer před spaním. Mám tu zkušenost, že Candibene mi zabralo lépe, už z důvodu opakovaného zavádění.

  • Mě pomohl Idelyn a pak tedy gynekolog mi napsal Clotrimazol tablety(3tabl.v balení)1x na noc zavádět a mastičku,která je na vnějšek..Takhle kombin.mi hodně pomohla a měla jsem klidUmývat jen vodou.

  • Mám zkušenost s canestenem. Jsou i tabletky na více dní. Ale pokud máš kvasinky jednou za dlouhý čas, tak ti nejspíš zabere i ta jednodenní. Tampony Ellen jsem používala, ale nevím, zda účinkovaly. Ale já měla dlouhodobé problémy s kvasinkami a nakonec jsem je vyléčila úplně jinak než léky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 148 otázek, kterým se dostalo 271 328 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist