Masturbace před 15kou

Otázku položila: Anonymní uživatelka #423304 31.5.2020 21:05

Dobrý den, je mi 15 a čeká mě návštěva gynekologa.. Měla jsem narozeniny v březnu ale kvůli karanténě jsem nemohla dorazit dříve. Mám strach. Před rokem jsem poprvé masturbovala a používám jen tampony... Nemám panenskou blánu ale jsem panna. Bojím se co mi na to doktorka a mamka řekne. Za to že jsem si to jednou dělala se stydím.. ale od té doby jsem to už nedělala... bojím se že moje vagína už není úzká a nechci doktorce vysvětlovat že jsem sex ještě neměla. Proto se ptám zde kde jste určitě zkušenější. Předem děkuji za odpověď.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • řekneš, že jsi panna a nic víc řešit nebude

    nebo pokud ti nic není, nikam nechod

  • Jednou masturbaci si ji urcite nevytahas. ;) Jinak nejde ani o to jestli jsi nebo nejsi uzka, ale jestli jsi uz mela pohlavni styk. Pokud ne, jsi stale panna (to jestli mas nebo nemas panenskou blanu neni v tomto pripade smerodatne). Takze klid. :-)

  • K tomu, co zde padlo jen dodám, že masturbace není něco, za co by ses měla stydět. Většina holek v tomto věku objevuje své tělo a zjišťuje co je jim příjemné. Je to normální věc.
    Valná většina dospívající a dospělé populace občas masturbuje.

  • Masturbace je normální projev. Stačí když to bude jen tvoje věc a brát to tak že to dělá skoro každý a to i holky...na gynekologii nebude řešit jestli máš nebo nemáš blánu...tu si můžeš přerušit i při sportu a jsou i případy že někdo ji prostě nemá. I když ji nemáš doktor se tě zeptat jestli jsi měla pohlavní styk. Jestli že jsi ho neměla odpovíš ne a více zjišťovat nebude. A rodiče u samotného vyšetření určitě nebudou spíše u "pohovoru" a také se o tom jen tak s někým bavit nebude...nepřijde za mamkou že nemáš blánu prostě řekne jestli je vše v pořádku popř. se bude řešit zdravotní problem

  • Vendy9928.9.2021 12:21

    Zajimave... ;-) dodnes si pamatuju na to kdy jsem si tam poprve "neco" zasunula, bylo mi 14, byla jsem cely vikend doma sama, protoze jsem byla nachlazena a rodice se sestrou jeli k babicce sami beze me. Proste jsem smejdila po pokoji me 19 lete sestry a nasla jeji vibrator, napred jsem se lekla a vratila ho zpatky, ale nakonec pozde vecer vyhrala zvedavost, nebolelo to, ale byl to takovej divnej tlak, bylo to zvlastni, ale hezky, nakonec jsem se udelala rukou a vubec jsem nad gynekologem nepremyslela, zasunula jsem ho tam jen nekolikrat. Sla jsem poprve v 16ti a nikdo nic nerikal, jen se ptal jestli mam sexualniho partnera a ja rekla ne, protoze az na vibrator moji sestry jsem s zadnym klukem nic nemela.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 667 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist