Masturbace a pomůcky ve 14

Otázku položila: Anonymní uživatelka #407621 5.5.2019 11:01

Ahoj, je mi to docela blbý psát sem, ale s nikým jiným o tom mluvit nemůžu. Je mi 14. Někdy od
12-13 masturbuji cca 1-2 týdně. Je to skvělé užívám si to, ale nějakým způsobem mě to omrzelo.. doteď jsem se vždy soustředila na klitoris, ale pokaždé je to to samé. Strkat si tam prsty mi nevyhovuje, je to pro mě nepohodlné. Většina mých kamarádek od 13 spí s kluky naprosto běžně. Já jsem panna a doufám, že to tak ještě dlouho zůstane. Mám na to spoustu času, já vím, ale mám prostě strach, jaké to bude. Velice mě zaujal nápad, že bych si pořídila vibrátor, ale jak a kde ho mít ve 14 žejo.. mohla bych si to na něm ,,vyzkoušet” a nebýt tak vyklepaná z toho když mi dá kluk ruku na stehno.. taky mě to upřímně strašně láká to zkusit jinak než normálně.. je mi jasné, že mi napíšete ať si dám facku a počkám si, ale prosím, snažte se to pochopit. Nechci si tam strkat žádné veci typu mrkev nebo okurka, z toho mám docela respekt.. Co byste na mém místě dělali vy?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy5.5.2019 12:13

    Holky kecají, nevěř jim ;-) Dráždění klitorisu je mnohem intenzivnější a lepší pro většinu žen, vibrátor je fajn, ale myslím, že bys mohla při prvním sexu litovat, že ses o to připravila, o ten ,,vnitřní,, pocit. My ho máme v posteli pod polštářem :-D ale ty bys ho měla nejspíš ještě nějakou dobu poschovávat. A kdyby ho rodiče našli, tak co? objevuješ svoje tělo, děláš to v soukromí a vlastně to dělají všichni. Nikoho nepohoršuješ.

  • Jako na masturbaci v mladém věku nevidím nic špatného, vzhledem k tomu, že já začala v 11 a někdy třeba i několikrát do dne, ale ty jsi ještě panna tak nechápu důvod se sama odpannovat...nech tuhle poctu na někom, hlavně ať to není nějaký loupák, počkej si a pak si pořiď nějakou pomůcku, ale pokud si ji chceš objednat už teď tak zkus třeba Aliexpress, tak jsem si v 15 koupila první pomůcku já, byla jen na dráždění klitorisu ale byla super, sice po pár měsících nefungovala ale za 30 korun..dobrá investice, ale hlavně ať to někdo neotevře dřív jak ty, mohl by z toho být pěkný trapas...

  • Taky bych doporučila jinou hračku, třeba vibračního motýlka... Vibrátor může být v tomto věku zklamání a pak by sis spíš přivodila zbytečné obavy. Sex je přeci jen úplně něco jiného.
    A taky doporučím - nevěř kamarádkám. Určitě většina z nich kecá, jestli tvrdí, že sex je pro ně běžná věc. ;-)

  • Mohu vám doporučit designové vibrátory, které jsem si objednávala před 3 týdny z https://luxusni-vibrator.cz/design-vibratory/c3. Jsem z nich opravdu nadšená. Občas když se cítím sama, tak jej vezmu do ruky a už to jede. Je to trošku něco jiného než si kupovat ty klasické věci ve sex shopu za rohem. I když. I ten osobní kontakt s prodavačkou má své kouzlo.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist