Masáž hráze

Otázku položila: Bývalá uživatelka #29237 28.8.2011 9:41

Myslíte, že se dá na masáž hráze před porodem použít i něco jiného než masážní olej na to určený? Třeba lubrikační gel nebo jiný olej? Nebo ten masážní olej na hráz má v sobě něco, co podpoří elasticidu či co??? Jaký máte názor?

Tak jsem se na jedné stránce dozvěděla, že si máme na prsty nakapat slunečnicový olej. No ale nevím, jestli do toho s manžou půjdeme :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,

    olejíčky přímo na masáž hráze obsahují éterický oleje, který podporujou elasticitu hráze. Ale dá se používat i jiný rostlinný olej..
    Lubrikační gel asi ne..

  • Myslim, ze nekde rikali ze muzes klidne i rostlinny a toho ja se bala. Najdes na netu urcite hodne rad. Ja si koupila od Weledy a jeste rano citim takove svedeni, takze priste uz bych tolik neinvestovala a zkusila i levnejsi variantu, oni rikaji ze ty "hrazove oleje" obsahuji neco cim se to vice prokrvi a je to vice napinaci potom,ale tezko rict jestli je to pravda. Jo a lubrikant se na to nedoporucuje.

  • dennytesarova28.8.2011 17:15

    Já mám od Weledy olej na strie, trochu jsem si nechala, tak to zkusím tím.Uvidíme co to udělá.

  • dennytesarova29.8.2011 18:35

    Manža do toho se mnou nepůjde :((( Uvidim jak to pujde masírovat. Ale chci si ješte koupit epino.

  • Mně přímo v nemocnici na kurzu říkali, že stačí jakýkoliv rostlinný olej, co používáme doma v kuchyni na vaření, ale musí být čerstvě otevřený, né úplně nově, ale aby to nebyl nějakej stoletej, co se nám válí doma ve skříni, lubrikační gely apod. říkali, že ne.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist