Manžel nechce druhé dítě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #347371 14.5.2018 7:41

Ahoj dámy. S manželem jsme se začali snažit o druhé dítko. Malé s 2,5 takže jsme si řekli ze už je čas. Začala jsem brát vitamíny na podporu početí, všude kdo se zeptá jestli bude druhé tak jsme říkali, že se snažíme a já se začala neuvěřitelně těšit na to až budu zase těhotná. Opravdu strašně jsem se na to upnula. No a včera z manžela vypadalo, že se teď na dítě necítí a dělá to jen kvůli mě protože já chci. Jsem z toho úplně prepadlá. Pořad jen brečím, protože jsem myslela ze se těšíme oba. Vůbec nevím co si o tom teď myslet. Proč najednou dítě nechce? Bavili jsme se o tom hodně a probrali to ze všech možných stran, tak nechápu proč najednou tak otočil. Když jsem se ho na to zeptala, řekl že neříká ze nechce vůbec ale ze zrovna teď nechce....

  • 14.05.2018 14:13:47 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak možná to myslel tak, že by byl čas se o druhé dítě pomalu snažit a že časem to třeba vyjde. Ale teď vidí vás, jak po druhém dítěti naprosto šílíte, berete prášky, pořád to řešíte a všude to vykládáte na potkání... To ho mohlo dost vyděsit a já se mu vlastně ani nedivím. Nechci být k vám krutá, je samozřejmé, že se na druhé dítě těšíte. Ale všeho s mírou. Možná, kdybyste to tak moc neřešila a nechala to přírodě, tak vám podobná slova ani neřekne. Bych asi zkusila na chvíli upustit páru, třeba se i chvíli nesnažit, nemluvit o tom, užívat si sex jako zábavu... Neřekla bych, že by s vámi druhé dítě nechtěl vůbec, když už to jednou řekl... Chce to asi jen čas ;-)

  • Tak z toho nedělejte tragédii. Ty se na to tak neupínej, nemluvte už o tom a nechte to na přírodě. Já bych taky asi nechtěla druhé tak za sebou, každý to má jinak.

  • Bud rada,že ti to řekl uz ted. Me manžel rekl,ze druhe dite mame jenom kvuli mě. A to v manzelske poradne před rozvodem. Ze on ho nechtěl. A to jsme byli dohodnuti na tom, že druhe dite chceme oba dva.
    Rozhodne ho nepremlouvej. A ty nebrec,bud rada,ze mate jedno dítě,ktere chce mit šťastnou a spokojenou mamu. Co by za to jine daly. Moje kamaradka se snazi uz pet let a vypada to,ze mimco nikdy nedonosi :-)

  • Máme dva kluky - 3 roky a 3 měsíce. Manžel také druhé nechtěl. Pořád mi říkal, že jsem sobecká, že na tom trvám, podle mě zase on byl sobec, protože nechtěl další kvůli své pohodlnosti. Už ten první je takový trošku ďábel a narušil mu jeho do tý doby poklidný život - představa jeho života je proválet ho u televize s mobilem v ruce.
    Já na druhém dítěti trvala a na rovinu jsem mu řekla, že jestli mi ho nedovolí, tak s ním končím (teď mi to teda připadá, že jsem to tenkrát asi trošku přehnala, ale v tý době jsem to tak prostě cítíla, že s ním už dál být nemůžu). Říkala jsem si, že kdyby ho až tak moc nechtěl, jak tvrdil, tak mi nepodepíše souhlas - přirozeně mít dítě nemůžu, oba kluky máme po umělém oplodnění a manžel musí podepsat, že souhlasí s použitím svého genetického materiálu.
    No a dopadlo to tak, že mi manžel stále nadhazuje, že ten druhý být neměl. Dokonce mi jednou řekl, že mrňous je jen můj, když jsem ho chtěla, že on má toho staršího. Doufám, že až malý vyroste, tak ho to přejde a nebude mu dávat najevo, že ho nechce.
    Nechápej to teda tak, že ti to rozmlouvám. Osobně jsem na tvojí straně. Jen jsem ti chtěla říct, jak to občas dopadá. Ale je pravda, že můj muž není takový ten rodinný typ a k žádným dětem se nikdy moc neměl. Pokud je tvůj manžel skvělý otec pro jedno, tak bych se nebála pořídit si s ním další :)

  • U manžela to bylo naopak, nejdřív ne a pak jo. Děti budeme mít o tři roky. Kdybych druhé nechtěla, tak by mě asi nepřemlouval. Někdo ti tu radil, at to nehrotíš a jsi ráda, že máš jedno. No já ti rozumím, už se na tu představu těšíš a je těžké se s tím smířit. Prostě je těžké se smířit a tím, že by už další chtěné dítě nebylo, i kdyby jsi před tím měla už dětí třeba pět. Ale pokud je manželův důvod, že se chve věnovat dcerce, tak se to může během pár měsíců změnit. Syn bude mít tři a během toho půl roku už je z něj velikej kluk, začíná bát samostatnější, hrajr si s jinýma dětma apod, prostě to není to miminko a pokud se manžel dalšímu nebrání, může mu začít to "miminko" chybět :-) Taky záleží, kolik vám je let, jestli můžete třeba ještě počkat. Jinak samozřejmě každého věc, ale myslím, že sourozence potřebuje každý :-)

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

  • Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaadagmail.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

  • Dobrý den! Jsem Martina Bonucci a toto je můj příběh. Po 3 letech rozpadlého manželství mě manžel opustil se třemi dětmi a můj život byl zničen. Chtěl jsem to všechno ukončit, málem jsem spáchal sebevraždu, protože jsem byl tak depresivní. Celou tu dobu jsem byl tak emocionálně depresivní a život mi připadal bezvýznamný. V osudný den jsem při brouzdání po internetu narazil na několik svědectví o doktoru Udamovi. Někteří lidé svědčili, že to přivedlo jejich Ex zpět, někteří svědčili, že to obnovuje dělohu a léčí nemoci pomocí jeho bylin. Víc mě zajímalo usmíření s manželem, které Dr. Udama umožnil za 3 dny. Nyní je můj manžel zpět a od té doby žijeme šťastně. Děkuji. Zde zanechám váš kontakt na všechny. E-mail: udamaada @ gmail.com Volejte / Whatsapp: +27 65 897 8226

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 186 otázek, kterým se dostalo 271 431 odpovědí a 409 660 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist